Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. februára 2024, 11:30
Čas čítania 3:55
refresher team Samuel Barienčík

Kontroverzná Rachellkka aj zápasník Pirát Krištofič. Poznáme všetkých súťažiacich Survivoru 2024

Kontroverzná Rachellkka aj zápasník Pirát Krištofič. Poznáme všetkých súťažiacich Survivoru 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál
FILMY A SERIÁLY RÁCHEL KARNIŽOVÁ REALITY ŠOU SAMUEL PIRÁT KRIŠTOFIČ SURVIVOR ČESKO & SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Nová séria Survivoru čoskoro odštartuje.

Kto vyhrá slávnu reality šou Survivor a odnesie si 100-tisíc eur? Televízia Nova zverejnila kompletný zoznam súťažiacich, ktorí sa na ostrove v Dominikánskej republike stretnú kvôli získaniu vytúženej odmeny.

„Na nový ročník sa veľmi teším, pretože mám dojem, že s každou ďalšou sezónou sa posúva aj kvalita hráčov. Takže pokiaľ sa v minulej sezóne pomer skutočne kvalitných hráčov blížil k polovici, tak verím, že v tej aktuálnej to bude nadpolovičná väčšina, ktorá bude hrať skutočne naplno a to mi robí vždy radosť. Myslím, že to bude riadna sranda,“ hovorí moderátor Ondřej Novotný.

Pozri sa, komu už za pár týždňov budeš môcť držať palce: 

SAMUEL „PIRÁT“ KRIŠTOFIČ, 34 rokov, bojovník MMA

Bojovníkovi Samuelovi Krištofičovi vo svete MMA šprotu nikto nepovie inak ako Pirát. Na konci minulého roku sa v Oktagone hrdil skalpom Karlosa „Terminátora“ Vémolu, ktorého nemilosrdne knokautoval už v prvom kole. Na ostrove má v pláne hrať hru na zločinca s tvárou medvedíka. Ostatných súťažiacich je pripravený získať si predovšetkým svojím humorom.

Survivor 2024.
Survivor 2024. Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

RACHEL KARNIŽOVÁ, 22 rokov, módna návrhárka 

Rachel bola rozhodne najhlasitejším účastníkom tretieho ročníka reality šou Love Island Česko a Slovensko, kde sa dostala v páre s Claudem až do finále. Ich vzťah im však nevydržal a v januári tohto roku oznámili rozchod. A aj keď na prvý pohľad nedá na sebe nič vidieť, tak je schopná veľmi chytro prispôsobiť svoje správanie tak, aby nakoniec dosiahla svoje.  

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

ORNELLA KOKTOVÁ, 31 rokov, podnikateľka


Ornella pôvodne začínala ako modelka a hosteska. Ako sama hovorí, preslávila ju láska. Konkrétne románik s o 36 rokov starším Jozefom Koktom. Dnes sú Ornella a Jozef manželia a majú spolu tri deti. Hru dobre pozná a ide do nej s jasne stanoveným plánom. Chce ukázať svojim deťom, že ich mama je levica, ktorá sa dokáže porátať s kadejakou výzvou.

Survivor 2024.
Survivor 2024. Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

MARTIN „MIKÝŘ“ MIKYSKA, 30 rokov, komik

Youtubera a komika Martina Mikysku poznajú ľudia na internete skôr pod pseudonymom Mikýř. Jeho relácia Mikýřova úžasná púť internetom kombinuje spravodajský formát s absurdným humorom. Teší sa na športové výzvy a s diskomfortom aj nepríjemnými situáciami plánuje bojovať s humorom.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

IVANA JIREŠOVÁ, 47 rokov, herečka

Ivana sa preslávila rolou v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, ktorý TV Nova začala vysielať v roku 2005. Okrem neho sa objavila aj v druhej sérii šou Tvoja tvár má známy hlas. Najväčšou výzvou je pre ňu sociálna hra, pretože pre ňu je dôležité rokovať s ľuďmi čestne a otvorene. Vie však, že niekedy aj lož k Survivoru patrí, a chce si vyskúšať, či to dokáže.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

MARTIN PRÁGR, 29 rokov, tanečník

Martin začal tancovať už v siedmich rokoch a do povedomia širokej verejnosti sa zapísal ako účastník troch ročníkov súťaže StarDance. Jeho tanečnými partnerkami boli Gabriela Soukalová, Simona Babčáková a Iva Kubelková. Survivor berie ako výzvu a chce ju využiť na sto percent.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

DENISA DVOŘÁKOVÁ, 32 rokov, topmodelka

Denisa je česká topmodelka, ktorá v roku 2006 vyhrala svetové finále súťaže Elite Model Look. S modelingom začínala v pätnástich rokoch. Predvádzala pre najslávnejších svetových návrhárov: Christiana Diora, Burberryho, Chanel, Chloé, Johna Galliana, Karla Lagerfelda, Kenza, La Perlu alebo Pradu. Na svoju účasť v súťaži sa starostlivo pripravovala. Učila sa napríklad to, ako rozrobiť oheň pomocou kremeňa.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

SEBASTIAN NAVRÁTIL, 32 rokov, hudobník

Spevák a skladateľ Sebastian v roku 2012 vystupoval so svojou kapelou v súťaži Česko Slovensko má talent, ale vtedy veľký úspech nedosiahli. Sebastian sa postupne preorientoval na sólovú kariéru a čoskoro sa mu podarilo preraziť. Na ostrove chce reprezentovať popových spevákov a dokázať, že aj oni sú drsní a majú na to, aby sa popasovali s takou ťažkou výzvou.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

YENIFER CAO, 30 rokov, influencerka

Yenifer je dcérou vietnamských rodičov, ktorí spolu pracovali v továrni v Rusku a následne sa presťahovali do Nemecka, kde sa Yenifer aj narodila. Pre problémy s prisťahovalectvom sa následne musela celá rodina presunúť do Česka. Objavila sa v seriáli Božie mlyny, reality šou Zlatá mládež a v roku 2020 aj v súťaži Masterchef Česko. Rada by svojou účasťou v súťaži ľuďom a svojim blízkym ukázala, že to, ako sa prezentuje na sociálnych sieťach, je len fasáda a že v živote je nutné prekonávať ťažké veci, aby človek dosiahol niečo výnimočné.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

MICHAEL SKALICKÝ, 33 rokov, operný spevák

Michael je trinásť rokov operným spevákom a navyše v Prahe prevádzkuje dve krčmy. Na základnej škole bol šikanovaný, pretože pre ostatných bol ryšavým spievajúcim chlapcom s výrazným a neprepočuteľným hlasom. Pochádza z rozvedeného manželstva a vychovávala ho predovšetkým jeho matka. S otcom mal pre svoj coming out komplikovaný vzťah, ale teraz sa spolu snažia vychádzať. Svojou účasťou v súťaži by mu rád dokázal, že nie je slabý ani zoženštený.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

VERONIKA SAUNDHOLZOVÁ, 23 rokov, študentka

Veronika je veľmi cieľavedomá a pre úspech je schopná urobiť takmer čokoľvek. V roku 2021 získala titul Miss Sympatie. Pochádza z rozvedeného manželstva a do minulého roka sa starala o svoju mladšiu sestru, ktorá rozvod rodičov ťažko niesla. Do Survivoru sa neúspešne hlásila už vlani. Odvtedy sa naplno vrhla do cvičenia a schudla desať kíl. V súťaži chce naplno využívať všetky svoje zbrane, aby si získala dôveru ostatných ľudí.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

MARTIN CAREV, 25 rokov, cestovateľ

V šestnástich rokoch Martin založil kanál na Youtube s názvom Jmenuju se Martin, ktorý má momentálne viac než 500-tisíc followerov. O tri roky neskôr ho časopis Forbes označil za 20. najvplyvnejšieho Čecha na sociálnych sieťach. Martin je veľkým fanúšikom Survivoru, má naštudované všetky série súťaže vrátane zahraničných verzií.  

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

ADÉLA KREJDLOVÁ, 22 rokov, speváčka 

Adéla sa v roku 2020 zúčastnila v šou Česko Slovensko hľadá SuperStar, kde postúpila medzi 25 najlepších. Potom začala skladať vlastné piesne. V súčasnosti sa venuje hlavne cestovaniu a modelingu. O účasť v Survivore veľmi stála a prípravám obetovala maximum. Do súťaže ide so stratégiou prekabátiť, prežiť a vyhrať.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál

JACK HAMID, 46 rokov, hotel manager

Jack sa narodil v Káhire vplyvnej rodine. Jeho otec pôsobí ako medzinárodný diplomat a jeho matka bola úspešnou podnikateľkou v lekárnictve. Do Survivoru sa prihlásil, aby našiel sám seba a pravých priateľov. Miluje pozornosť a je schopný urobiť čokoľvek, aby ju získal.

Survivor 2024
Zdroj: Nova/Voyo/propagačný materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia