Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2024, 11:08
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Disney oznámilo Zootopiu 2, Moanu 2 a ďalšie očakávané animáky. Marvel dostáva stopku

Disney oznámilo Zootopiu 2, Moanu 2 a ďalšie očakávané animáky. Marvel dostáva stopku
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ MOANA 2 ZOOTOPIA 2
Uložiť Uložené

Štúdio Disney prezradilo, kedy vydá svoje najočakávanejšie animáky.

Štúdio Disney oznámilo, na aké dátumy chystá premiéry svojich najočakávanejších animákov. Prekvapením bolo oznámenie celovečerného pokračovania Moany z roku 2016. Disney dlhé roky pracovalo na seriáli, ktorý však transformovalo do filmu.

Ten vyjde 27. novembra exkluzívne v kinách. Kompletne sa zmenil kreatívny tím vrátane režisérov a tvorcov hudby. Okrem toho sa fanúšikovia Moany môžu tešiť na hraný remake s Dwaynom Johnsonom, ktorý vyjde v lete 2025. 

Odporúčané
RECENZIA: Seriál Pán a Pani Smithovci: Lepšie ako originálny film s Bradom Pittom a Angelinou Jolie RECENZIA: Seriál Pán a Pani Smithovci: Lepšie ako originálny film s Bradom Pittom a Angelinou Jolie 6. februára 2024, 15:00

Disney oznámilo aj film Zootopia 2. Očakávané pokračovanie vyjde 26. novembra 2025. Frozen 3 a Toy Story 5 vyjdú v roku 2026. Šéf Disney Bob Iger zároveň oznámil, že budú vydávať a pracovať na menej filmoch a seriáloch zo sveta Marvelu. Chcú sa sústrediť na známejšie postavy a série.

Domov
Zdieľať
Diskusia