Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2024, 7:31
Čas čítania 0:48
TASR

Xabi Alonso si cez Instagram zháňal peniaze na letenku. Vraj ide trénovať Liverpool, išlo však o podvod

ŠPORT FUTBAL LIVERPOOL FC PODVOD ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Na podvod ihneď upozornila aj thajská polícia.

Na sociálnych sieťach sa objavila falošná výzva od bývalého španielskeho futbalistu Xabiho Alonsa, ktorý zháňa peniaze na letenku do Liverpoolu. Thajská polícia už varovala fanúšikov anglického futbalového tímu, aby nenaleteli online podvodníkom, ktorí sa vydávajú za súčasného trénera Bayeru Leverkusen.

V Thajsku, kde je Liverpool mimoriadne populárny, sa na sociálnych sieťach objavila správa, kde niekdajší španielsky kormidelník žiada o finančný dar 300 bahtov (7,8 eura) na zaplatenie svojej letenky.

„Som Xabi Alonso, budem trénovať Liverpool v budúcej sezóne, ale chýbajú mi peniaze na letenku,“ uvádza sa v správe napísanej v thajčine. Vyzerá, že pochádza zo Španielovho účtu na Instagrame, ide však o podvod.

Thajská polícia zverejnila na Facebooku odkaz: „Fanúšikovia Liverpoolu, upokojte sa. Xabi ešte nie je tréner, ale už existuje podvodník.“

42-ročný Španiel je podľa viacerých médií horúcim kandidátom na post trénera The Reds. Súčasný kouč anglického tímu Jürgen Klopp tento víkend uviedol, že po sezóne uvoľní svoj post. Alonso strávil päť rokov na Anfield Road ako hráč. S Liverpoolom vyhral Ligu majstrov a FA Cup. V roku 2022 sa ujal funkcie trénera v Leverkusene. Pod jeho vedením je tím momentálne na čele Bundesligy so ziskom 49 bodov, Bayern Mníchov stráca dva body.

Domov
Zdieľať
Diskusia