Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2024, 17:23
Čas čítania 0:59
Karolína Uličná

Jojkárska šou s Jasminou Alagič je prepadák. Diváci kritikou nešetrili, televízia ju po mesiaci zrušila

ZAUJÍMAVOSTI JASMINA ALAGIČ TELEVÍZNE ŠOU TV JOJ
Uložiť Uložené

Reláciu Heslo vyhodili z programu, odvysielali len štyri časti.

Začiatkom roka TV JOJ oživila formát súťažnej relácie Heslo. Novinka obsadila niekdajšie miesto Inkognita, v televízii dokonca dostala priestor v hlavnom vysielacom čase. Ani to však nepomohlo k úspechu. Ľudia reláciu poriadne skritizovali, na Facebooku ju nazvali hnusom či katastrofou a televízia ju tak musela po mesiaci vyhodiť z programu, informuje Mediaboom.

Už prvý odvysielaný diel nepriniesol veľké čísla. Každou ďalšou časťou bol počet sledujúcich menší a v pondelok 29. januára nepriniesol ani 9 % sledujúcich. Primárne sa Jojka rozhodovala nad zmenou programu – vymeniť vysielací čas do druhého pásma, konkrétne za Inkognito. Nakoniec sa rozhodli pre radikálnejšie rozhodnutie, a to celú reláciu zrušiť.

Do prime-timu sa tak vracia Inkognito a od budúceho týždňa sa vráti na obrazovky od 20.40 h. K predošlému času sa negatívne vyjadril samotný moderátor. „To bol pre zábavný formát naozaj zlý čas, lebo ľudia sa v pondelok o 22.00 h už nemajú chuť zabávať,“ povedal Vlado Voštinár pre Plus Jeden deň.

Jasmina Alagič TV JOJ Heslo
Zdroj: TV JOJ

Moderátorkou Hesla bola Jasmina Alagič, ktorá sa už osvedčila v ďalšom projekte televízie – v súťažnej šou Česko Slovensko má talent. V rokoch 2017 a 2018 Heslo moderoval Milan Zimnýkoval alias Junior. Večerné zloženie tejto zábavno-súťažnej šou pozostáva z dvoch dvojíc, ktoré tvoria dve známe osoby slovenského šoubiznisu a dvaja prihlásení súťažiaci. Víťaz získa finančnú odmenu, ak uhádne súťažné heslo podľa jednoslovnej indície.

Odporúčané
Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník 11. apríla 2024, 16:30

Televízia Joj však celkovo roky zaostáva s číslami sledujúcich oproti Markíze, pripomína Živé. Markíza prináša oveľa úspešnejšie projekty, ako napríklad Dunaj k vašim službám, Mama na prenájom či zábavné šou ako Možné je všetko!

Domov
Zdieľať
Diskusia