Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
31. januára 2024, 11:30
Čas čítania 3:42
Richard Balog

Tenisky New Balance budeš chcieť nosiť stále. Vybrali sme 10 najkrajších vyhotovení z aktuálnej ponuky

Tenisky New Balance budeš chcieť nosiť stále. Vybrali sme 10 najkrajších vyhotovení z aktuálnej ponuky
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NEW BALANCE
Uložiť Uložené

Vedel/-a si, že spoločnosť New Balance založil čašník? Záleží len na tebe, či siahneš po minimalistickej verzii modelu 530, retro basketbalovej siluete s číselným označením 550 alebo po populárnych 990v6 v čiernom vyhotovení.

Legendárny výrobca športových potrieb New Balance je na vrchole popularity vďaka retro bežeckým siluetám aj futuristickým návrhom, ktoré ľahko zladíš v rámci každodenných outfitov. 

V portfóliu americkej spoločnosti nájdeš desiatky výnimočných produktov, ktoré vynikajú pre svoje pohodlie, vysokú kvalitu či atraktívny dizajn. V spolupráci s online obchodom Footshop sme zostavili zoznam 10 najkrajších vyhotovení z aktuálnej ponuky. 

Ak máš dilemu, po ktorom type s charakteristickým logom New Balance siahnuť, čítaj ďalej a možno ti pomôžeme s výberom. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú pred zľavou.
Novinky v online obchode Footshop
Odporúčané
TOP tenisky, ktoré kúpiš za menej ako 100 eur. Zaboduj modelmi Reebok, Vans aj Nike TOP tenisky, ktoré kúpiš za menej ako 100 eur. Zaboduj modelmi Reebok, Vans aj Nike 23. januára 2024, 11:30

New Balance 530 – 120 €

Úvod zoznamu patrí minimalistickej verzii modelového radu New Balance 530, ktorý sa vyznačuje bežeckými líniami v štýle deväťdesiatych rokov, avšak v úprave s najnovšími technológiami.

Spoločnosť ich najnovšie dostala do obchodov v odľahčenej verzii zo syntetických materiálov, s technológiou ENCAP a s odolnou gumovou podrážkou. Dodaj svojmu kroku šmrnc za skvelú cenu. V online obchode Footshop sú k dispozícii aj ďalšie atraktívne varianty – biely s metalickými prvkami, čierny alebo béžový

New Balance 530
Zdroj: Footshop

New Balance 530 130 €

Milujeme model New Balance 530, a preto je v tomto výbere dvakrát. Okrem minimalistického variantu v svetlých tónoch nás oslovila verzia v čierno-bielej schéme so zvrškom zo syntetických tkanín, semišu a textílie. 

Novinka New Balance v portfóliu online obchodu Footshop je dostupná v mužských aj ženských veľkostiach za 130 eur vrátane doručenia. 

New Balance 530
Zdroj: Footshop

New Balance 327 130 €

Štýlové vintage tenisky, ktoré budeš chcieť nosiť každý deň – takto by sme v stručnosti opísali modelový rad New Balance 327.

Návrhári našli inšpiráciu v klasickej bežeckej obuvi zo sedemdesiatych rokov, pričom tenisky vyzbrojili drsnou gumovou podrážkou, ktorá je vhodná do mestských ulíc aj na terénne cesty so zložitejším povrchom. Hranatá silueta, rozšírená medzipodrážka a obopínajúca podošva ti ukážu nový uhol tradičného vzhľadu tenisiek.

Ľahké lifestylové tenisky New Balance 327 padnú na každú nohu a sú v predaji za 130 eur.

New Balance 327
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R 144 €

Z nášho pohľadu možno najatraktívnejší model tenisiek s logom New Balance, ktorý kúpiš za retail. 

Tenisky New Balance 2002 vyšli prvýkrát v roku 2010 ako nástupca modelu s označením 2001, po ktorom prebrali množstvo funkčných prvkov. Dizajnéri ich obohatili o gélovú zložku na päte, priedušný zvršok a športovejší vzhľad. Za súčasnú podobu tenisiek New Balance 2002R vďačíme kreatívnemu riaditeľovi japonskej divízie spoločnosti Tecujovi Šonovi, ktorý predefinoval americkú streetwearovú estetiku do trendu, ktorý vládne chodníkom.

Oslovila ťa verzia s podtitulom Concrete Grey, ktorá má zvršok zo zmesi sieťoviny, semišu a kožených prekrytí za 144 eur?  

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

New Balance 550 144 €

Za rovnakú cenu kúpiš aj túto originálnu úpravu tenisiek New Balance 550 s opotrebovaným efektom na podrážke aj logom spoločnosti. 

Táto vintage basketbalová silueta je jedným z hlavných dôvodov, prečo je New Balance na vrchole popularity a doslova ničí konkurenciu. Atraktívne tenisky vynikajú predovšetkým vďaka skvelým tlmiacim prvkom, ktorých prínos oceníš pri každom jednom kroku.  

Ak ťa neoslovil bielo-čierno-červený variant, možno si zamiluješ bielo-hnedú schému

New Balance 550
Zdroj: Footshop

New Balance 1906 160 €

Metalické prvky sú v posledných mesiacoch horúcich trendom, na čo reaguje spoločnosť New Balance množstvom ligotavých vyhotovení, ktoré sú fresh. 

Obuv New Balance 1906 dostala názov podľa roku vzniku spoločnosti a dizajnovo vychádza z bežeckých siluet zo začiatku tisícročia. Zvršok z kombinácie syntetických tkanín a textílie je doplnený o podrážku N-ergy, ktorá tlmí nárazy a zároveň je vybavená systémom Stability Web na podporu klenby. Medzipodrážka Acteva Lite a odpruženie ABZORB® poskytujú pohodlie a maximálnu stabilitu. 

S modelom tenisiek New Balance 1906 získaš štýlovú bežeckú obuv, ktorá funguje so všetkým, čo nájdeš ráno vo svojom šatníku.

New Balance 1906
Zdroj: Footshop

New Balance 1906 170 €

Jeden z najpredávanejších modelov New Balance v posledných rokoch si môžeš dopriať aj v tomto nadčasovom vyhotovení, pričom aj v tomto prípade disponuje všetkými super technológiami, ktoré ti spríjemnia chôdzu v ktoromkoľvek meste na svete. 

Dávaj si pozor, aby ti na zvršok týchto sexy tenisiek nekvapol flat white. Budeš z toho veľmi smutný/-á. 

New Balance 1906
Zdroj: Footshop

New Balance 9060 190 €

Tenisky, ktoré miluje Yaksha, nemôžu byť zlé, a to v prípade modelového radu New Balance 9060 platí na sto percent. 

Najvýraznejším prvkom tenisiek je výrazná zvlnená medzipodrážka natlačená komfortným gumovým materiálom, ale aj tromi tlmiacimi technológiami – ABZORB, SBS a ENCAP. Popri teniskách stvorených čisto pre výkon párov na každodenné nosenie, vydáva New Balance aj tenisky, ktoré sú perfektným hybridom čerpajúcim to najlepšie z oboch vplyvov. 

Presne to je prípad New Balance 9060, ktoré nás tentoraz oslovili v ružovo-sivej schéme. Cena je rovných 190 eur. Skvelo vyzerá aj sivá verzia

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

New Balance 580 Gore-Tex® 210 €

Silueta, o ktorej sa veľa nehovorí, ale má šťavu. Tenisky New Balance 580 sú vyrobené z odolného semišu v úprave Gore-Tex®, zo syntetických a z textilných materiálov, pričom majú univerzálny tvar s bežeckými črtami. 

Odporúčané
TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose 24. apríla 2024, 15:30

Semišové panely v čiernej farbe sú vyplnené spevnenou sieťkou a vysoká medzipodrážka poskytuje obuvi originálny štýl, ktorý ľahko zakomponuješ do svojich každodenných outfitov. Vďaka legendárnej membráne Gore-Tex® aj v nepriaznivom počasí. 

Vďaka zľave vo výške 15 % tieto univerzálne tenisky kúpiš za približne 180 eur vrátane doručenia.

New Balance 580
Zdroj: Footshop

New Balance 990v6 240 €

Tenisky New Balance 990 sú jedným z najvytrvalejších štýlov značky, pričom na pultoch sa objavili v roku 1982 a odvtedy sú stále na vrchole popularity. Verzia v6 je vyrobená z panelov zo sieťoviny, kože a semišu a je vybavená technológiami FuelCell a ENCAP v medzipodrážke, ktoré poskytujú odpruženie a podporu.

V skratke, New Balance 990v6 v čierno-sivej schéme je unisex model pre všetkých, ktorí hľadajú klasický každodenný pár, ktorý bude odlišný od obuvi masovej väčšiny – avšak len do chvíle, kým aj tá väčšina zistí, že lepšie tenisky ako tieto nájdu len ťažko alebo vôbec.

New Balance 990v6
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Uchmatni si najlepšie zľavnené tenisky od značiek Adidas Originals, Asics, New Balance aj Puma Uchmatni si najlepšie zľavnené tenisky od značiek Adidas Originals, Asics, New Balance aj Puma 10. januára 2024, 10:00
Novinky v online obchode Footshop
Domov
Zdieľať
Diskusia