Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
23. januára 2024, 11:30
Čas čítania 3:00
Richard Balog

TOP tenisky, ktoré kúpiš za menej ako 100 eur. Zaboduj modelmi Reebok, Vans aj Nike

TOP tenisky, ktoré kúpiš za menej ako 100 eur. Zaboduj modelmi Reebok, Vans aj Nike
Zdroj: Reebok
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Ak hľadáš nový pár tenisiek za výhodnú cenu, potom si na správnom mieste.

Precízny výber obuvi je základom každého dobrého outfitu. V dnešnom článku sme pripravili mix retro športových modelov z dielní značiek Reebok či Nike, ale aj siluety s logom Adidas Originals a fresh novinky Vans, ktoré kúpiš do 100 eur. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Queens akcia do výšky 40 % na vybrané produkty. Ceny sú pred zľavou.
Pozri si celú ponuku produktov v online obchode Queens
Odporúčané
Zimný výpredaj, ktorý nemôžeš zmeškať. Využi mega zľavy a doplň svoj šatník o fresh kúsky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike Zimný výpredaj, ktorý nemôžeš zmeškať. Využi mega zľavy a doplň svoj šatník o fresh kúsky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike 4. januára 2024, 10:30

Vans Rowley Classic 89,95 €

Jeden zo zabudnutých modelov tenisiek s logom Vans, ktorý vznikol v spolupráci so svetoznámym skateboardistom Geoffem Rowleym v roku 1999, je v ponuke online obchodu Queens a vyzerá veľmi zaujímavo. 

Nízka silueta, ktorá stojí na tvrdej gumovej podrážke s charakteristickým vafľovým vzorom, je zahalená do čierneho semišového zvršku s koženými prekrytiami a kontrastným bielym prešívaním. 

Vans Rowley Classic
Zdroj: Queens

Vans Knu-Skool 90 €

Spoločnosť Vans má vo svojom produktovom portfóliu desiatky ikonických modelov tenisiek vrátane štýlu Old-Skool, ktorý návrhársky tím upravil do modernej podoby pod názvom Knu-Skool ako reakciu na módny trend Y2K a vzostup chunky skateboardovej obuvi. 

Tenisky Vans Knu-Skool si okamžite získali priazeň medzi mladými ľuďmi vďaka jedinečnému vzhľadu. V ponuke online obchodu Queens nájdeš viacero vyhotovení, my sme vybrali minimalistický čierno-biely variant so semišovým zvrškom. 

Vans Knu-Skool
Zdroj: Queens

Reebok Classic Leather 90 €

Zostávame pri klasike, a to vďaka modelu Reebok Classic Leather v čiernej schéme z prémiovej kože, ktorý stojí na výraznej gumovej podrážke s vrúbkovanou štruktúrou.

Obuj si tento „historický“ pár s dušou osemdesiatych rokov, ktorý je symbolom kultúrnej relevancie štyri desaťročia. Ak ťa neoslovil čierny variant, možno zmeníš názor pri pohľade na bielu verziu modelu, ktorý je o trochu lacnejší. 

Reebok Classic Leather
Zdroj: Queens

Nike Blazer Low 77' Vintage 97 €

Pri zostavovaní výberu sme mysleli aj na fanúšikov tenisiek s logom Nike, ktorých azda poteší univerzálny štýl Nike Blazer Low 77' Vintage v bielo-čiernej schéme.

Model, ktorý ulice chvália pre jeho všestrannosť a pohodlie, je späť so svojím nízkoprofilovým tvarom a vzhľadom s odkazom na basketbalové dedičstvo. Vďaka sviežim semišovým detailom, retro dizajnu a super mäkkému golieru ide o základ šatníka, ktorý ťa zavedie všade.

Nike Blazer Low 77' Vintage
Zdroj: Queens

Nike Phoenix Waffle 97 €

Spojenie nadčasového štýlu a maximálneho pohodlia. Modelový rad Nike Phoenix Waffle vychádza z pôvodných dizajnov spoločnosti Blue Ribbon Sports a využíva technologický pokrok súčasnosti. 

Ikona značky Nike prináša štýl dedičstva do zjednodušenej tenisky, ktorá sa môže pochváliť farebným dizajnom a podrážkou s vafľovou textúrou pre dokonalú trakciu pri každom kroku. Za pozornosť stojí aj bielo-sivé vyhotovenie za rovnakú cenu. 

Nike Phoenix Waffle
Zdroj: Queens

Puma Palermo 97,95 €

Vintage estetika má v dnešnom módnom svete výhradné postavenie, čo dobre vedia návrhári v štruktúrach svetoznámych športových výrobcov. 

Vedenie spoločnosti Puma oživilo legendárny model Palemo, ktorý v osemdesiatych rokoch nechýbal na žiadnom futbalovom štadióne a rovnako cool je aj v súčasnosti. Aktualizovaná verzia nesie podpisový štítok značky na semišovom zvršku v modrej farbe, má konštrukciu v tvare písmena T a klasickú gumovú podrážku. 

Nadčasovou alternatívou sú biele a čierne vyhotovenia

Puma Palermo
Zdroj: Queens

Reebok Club C Revenge Vintage 100 €

Bohatý a veľmi pestrý archív tenisiek vlastní aj spoločnosť Reebok. V dnešnom článku sú o tom dva dôkazy, pričom model Club C Revenge Vintage je čerstvý vietor na scéne, ktorá trochu stagnuje.

Silueta inšpirovaná tenisom je vyrobená z odolnej a pružnej kože vo vintage štýle pre vzhľad aj pocit starej školy. Retroštýl dodávajú aj kontrastné zelené prvky z oboch strán. Tenisky Reebok Club C Revenge Vintage kúpiš aj v bielo-hnedej úprave, cena je úplne rovnaká. 

Reebok Club C Revenge Vintage
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130 – 100 €

Priprav sa na leto v predstihu a kúp si tieto svieže bežecké tenisky Asics Gel-1130 v bielo-zelenej schéme s priedušným látkovým zvrškom a koženými prekrytiami, ktoré budú ozdobou tvojich outfitov. 

Ak máš rád/rada trendy, k dispozícii je aj biela verzia s metalickými prvkami, ktoré budú v roku 2024 horúcou záležitosťou.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozmillen W 110 €

Vedenie značky Adidas Originals nás zásobuje fresh teniskami aj v roku 2024, pričom futuristická silueta Ozmillen je veľmi dobrým príkladom. 

Tenisky sú inšpirované bežeckým štýlmi z deväťdesiatych rokov, ale sú prispôsobené na moderný mestský život. Metalické vrstvy a dvojfarebné vyhotovenie vyzdvihuje ich dynamický vzhľad, zatiaľ čo sieťovinový zvršok sa ohýba spolu s chodidlom. Tlmenie pri chôdzi zabezpečuje patentovaná technológia Adiplus.

Zľavový kód, vďaka ktorému tieto tenisky kúpiš za menej ako 100 eur. 

Adidas Originals Ozmillen
Zdroj: Queens

Adidas Originals Handball Spezial 110 €

Klasický štýl týchto tenisiek debutoval v roku 1979 na nohách profesionálnych hádzanárov, ale krátko nato si získal fanúšikov po celom svete. Dnes je späť v podobe tejto verzie so zvrškom z nubukového semišu a gumovou retro podrážkou vernou originálu. 

Zľavový kód, vďaka ktorému tieto tenisky kúpiš za menej ako 100 eur vrátane doručenia.

Adidas Originals Handball Spezial
Zdroj: Queens
Pozri si celú ponuku produktov v online obchode Queens
Odporúčané
Svetové módne novinky, ktoré zoženieš na Slovensku: Mikiny a tričká Carhartt WIP, bundy C.P. Company aj obuv Asics a New Balance  Svetové módne novinky, ktoré zoženieš na Slovensku: Mikiny a tričká Carhartt WIP, bundy C.P. Company aj obuv Asics a New Balance 15. januára 2024, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia