Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
10. januára 2024, 10:00
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Uchmatni si najlepšie zľavnené tenisky od značiek Adidas Originals, Asics, New Balance aj Puma

Uchmatni si najlepšie zľavnené tenisky od značiek Adidas Originals, Asics, New Balance aj Puma
Zdroj: New Balance
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Využi veľký zimný výpredaj v online obchode Queens a kúp si nový pár tenisiek za zlomok z ich pôvodnej ceny.

Predajca, ktorý má obrovský podiel na zlepšení vnímania tenisiek a streetwearu v našich zemepisných šírkach, si pre svojich zákazníkov pripravil veľký zimný výpredaj. 

V zľavnenej ponuke online obchodu Queens sú k dispozícii okrem modelov oblečenia a doplnkov aj stovky fresh tenisiek od svetoznámych značiek, ktoré budú ozdobou tvojich každodenných outfitov. 

Pozri si všetky produkty vo výpredaji v online obchode Queens
Odporúčané
Zimný výpredaj, ktorý nemôžeš zmeškať. Využi mega zľavy a doplň svoj šatník o fresh kúsky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike Zimný výpredaj, ktorý nemôžeš zmeškať. Využi mega zľavy a doplň svoj šatník o fresh kúsky The North Face, MISBHV, Y-3 či Nike 4. januára 2024, 10:30
Puma Palermo Leather
Zdroj: Queens

Puma Palermo Leather    97,95 €  62,80 €

Vedenie spoločnosti Puma reaguje na hype okolo tenisiek Adidas Originals Samba vlastným vintage modelom, ktorý v osemdesiatych rokoch nechýbal na žiadnom futbalovom štadióne.

Rovnako ako pôvodná verzia siluety Puma Palermo, aj aktualizovaná verzia nesie podpisový štítok na zvršku, konštrukciu v tvare písmena T a klasickú gumovú podrážku. Tenisky majú kožený základ so semišovými prekrytiami a dostupné sú aj v čiernom vyhotovení za trochu vyššiu cenu. V zbierke by sme privítali obe verzie vďaka maximálnej univerzálnosti. 

New Balance 997
Zdroj: Queens

New Balance 997    130 €  78 €

Modelový rad New Balance 997 je možno najznámejší a najkultovejší v celej ponuke značky. Tenisky spájajú skvelý dizajn, kvalitné materiály a mimoriadny komfort, čo z nich robí ideálnu voľbu na každodenné nosenie. 

V akciovej ponuke v online obchode Queens nás zaujalo vyhotovenie v svetlých farebných tónoch so semišovými prekrytiami a s priedušnou sieťovinou na vrchnej časti, ktoré vďaka zľave 45 % kúpiš za menej ako 80 eur. 

Puma Slipstream Lo
Zdroj: Queens

Puma Slipstream Lo    121 €  82,80 €

Slipstream Lo je jeden z našich obľúbených modelov tenisiek v portfóliu spoločnosti Puma. Návrhársky tím v prípade siluety Slipstream Lo stavil na retro vzhľad a išlo o správne rozhodnutie. 

Biele kožené tenisky sú povinnou výbavou v každom šatníku a tento minimalistický pár s tmavohnedými prvkami zo semišu budeš milovať. Ak hľadáš inšpiráciu, ako ich zladiť, skontroluj sociálne siete futbalových hviezd Neymara Jr. a Memphisa Depaya, ktorí sú aj tvárami reklamnej kampane. Cena okolo 80 eur po zľave v obchode Queens je perfektná ponuka, ktorú by si nemal/-a prehliadnuť.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130    133 €  91,60 €

Tenisky s logom spoločnosti Asics sú horúcim trendom a môžeš ich vidieť na nohách Dalyba, Davida Easta aj A$AP Rockyho. Modelový rad Gel-1130 je pastvou pre oči každého milovníka bežeckých tenisiek. 

Dizajnérsky tím japonskej značky zaujal k vzhľadu tenisiek prístup absolútneho minimalizmu, keďže odstránil obvyklé vlastnosti a estetiku tradičnej športovej obuvi. Namiesto toho sa rozhodli zvýrazniť retrofuturistickú formu a tvar archívnej bežeckej siluety prostredníctvom použitia nádherných textúr a neutrálnych farebných tónov. Za približne 90 eur ide o steal, ktorý neoľutuješ. 

Asics GT-2160
Zdroj: Queens

Asics GT-2160    133 €  91,60 €  

Tenisky Asics GT-2160 vzdávajú hold technickému dizajnu série GT-2000. Vyhotovenie v čierno-bielej schéme s kontrastnými zelenými prvkami si zachovalo kľúčové prvky, ako je napríklad elegantná estetika, vlnité tvarovanie prednej časti chodidla alebo segmentovaná štruktúra medzipodrážky a vložky s technológiou Gel™. 

Silueta s Asics GT-2160 spĺňa najvyššie štandardy dizajnu, komfortu aj funkčnosti a ide o skvelého spoločníka na každodenné nosenie. Cena po zľave je aj v tomto prípade okolo 90 eur. 

Puma Velophasis Technisch
Zdroj: Queens

Puma Velophasis Technisch    149 €  102 €

Predstavujeme ti avantgardný model Puma Velophasis Technisch – tenisky, ktoré sú inšpirované dedičstvom spoločnosti a berú si príklad z bežeckých siluet zo začiatku tisícročia. S plynulými líniami a zmesou textúr na čiernom sieťovinovom zvršku majú jedinečný progresívny vzhľad, ktorý sa nestratí v dave.

Z nášho pohľadu ide o dokonalú ódu na módny trend Y2K. Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Cena je približne 100 eur vrátane doručenia.

Adidas Originals Samba
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba    150 €  102 € 

Samby sú najvyhľadávanejší model tenisiek v posledných sezónach a vedenie Adidas Originals vytvorilo okrem klasických verzií aj túto minimalistickú chuťovku v svetlohnedom vyhotovení s charakteristickou gumovou podrážkou. 

Tenisky debutovali v päťdesiatych rokoch minulého storočia ako futbalový štýl – v súčasnosti ich mimo ihriska uvidíš nosiť ku všetkému od šiat až po nohavice na mieru. Tento pár je vyrobený z pružného nubuku lemovaného kožou a jemne zdobený tromi prúžkami. Dáš im šancu? Cena na úrovni 100 eur je perfektná. 

Adidas Originals Orketro 2.0
Zdroj: Queens

Adidas Originals Orketro 2.0  –  160 €  109,20 €

Silueta Adidas Originals Orketro 2.0. má rebelský vzhľad inšpirovaný bežeckými modelmi tenisiek z deväťdesiatych rokov. Model je odvážny v každom ohľade, čo jasne vidno už pri pohľade na ich otočené tri prúžky a vrchné vrstvy, ktoré pripomínajú plamene. Samozrejmosťou je aj nadštandardné pohodlie vďaka patentovanému tlmeniu s technológiou Adiprene+.

Zaviaž si šnúrky a upútaj pozornosť v týchto športových teniskách v minimalistickom farebnom vyhotovení s atraktívnou fialovou linkou cez vrchnú časť. V predaji je aj aj biela verzia s metalickými detailmi, pri ktorých je cena o trochu nižšia, avšak k dispozícii sú len tri mužské veľkosti. 

New Balance 1906
Zdroj: Queens

New Balance 1906    160 €  120,50 €

Legendárne tenisky New Balance 1906 sú späť v novom štýle. Táto klasická športová obuv dizajnovo vychádza z bežeckých siluet zo začiatku milénia a vyzerá fantasticky, nech si k nim oblečieš čokoľvek. 

Dekonštruovaný zvršok z kombinácie semišu a textílie je doplnený o podrážku N-ergy, ktorá tlmí nárazy a zároveň je vybavená systémom Stability Web na podporu klenby. Medzipodrážka Acteva Lite a odpruženie ABZORB® poskytujú pohodlie a maximálnu stabilitu pri každom kroku. Vďaka zľave vo výške 25 % ich získaš za 120 eur. 

New Balance 990v3
Zdroj: Queens

New Balance 990v3    242 €  170,50 €

Vysoké číselné označenie modelov New Balance symbolizuje technologickú vyspelosť tenisiek pre čo najväčšiu podporu pri fyzickom výkone. Komfort a estetika radu 990 však zapríčinili, že pôvodne bežecký model sa v posledných rokoch ujal hlavne v mestskom prostredí. Nie je to však len o jednej siluete, New Balance 990 si zaobstaráš v pôvodnom vyhotovení V1, ale aj v upravených formách s označením V2, V3 až V6.

V prípade siluety New Balance 990v3 nájdeš unisex voľbu určenú pre všetkých, ktorí hľadajú klasický pár tenisiek na každodenné nosenie, ktorý bude odlišný od obuvi väčšiny – neprehliadnuteľný zelený zvršok so semišovými prekrytiami, sieťovinovou vrchnou časťou a žltým logom budeš milovať. Rukopis Teddyho Santisa vidieť na prvý pohľad a my nenamietame. 

Pozri si všetky produkty vo výpredaji v online obchode Queens
Odporúčané
Kto vyrába najlepšie zimné čiapky? Pozri si výber od značiek Carhartt WIP, Nike, Y-3 aj C.P. Company  Kto vyrába najlepšie zimné čiapky? Pozri si výber od značiek Carhartt WIP, Nike, Y-3 aj C.P. Company 13. decembra 2023, 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia