Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
13. decembra 2023, 10:00
Čas čítania 2:44
Richard Balog

Kto vyrába najlepšie zimné čiapky? Pozri si výber od značiek Carhartt WIP, Nike, Y-3 aj C.P. Company

Kto vyrába najlepšie zimné čiapky? Pozri si výber od značiek Carhartt WIP, Nike, Y-3 aj C.P. Company
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA
Uložiť Uložené

Dobrý outfit nie je len o obuvi, bunde a kabelke. Ovládni tohtoročnú zimu vďaka týmto kúskom.

Určite si už počul/-a, že cez hlavu strácame najviac tepla, a preto by si nemal/-a zabúdať na kvalitnú zimnú čiapku. V posledných sezónach boli trendom rybárske klobúky, ktoré návrhárske tímy prispôsobili chladným podmienkam.

Tento rok si prídu na svoje ľudia, ktorí preferujú klasiku v podobe vlnených modelov, respektíve čiapok zo syntetických tkanín. V ponuke online obchodu Footshop nájdeš množstvo zaujímavých vyhotovení, a to už od približne 20 eur. K dispozícii sú aj dizajnérske kúsky, za ktoré si budeš musieť priplatiť. Rozhodnutie necháme na tebe. Určite však nezabudni využiť zľavový kód FS15EXTRA na nezľavnené produkty. Akcia platí do 15. decembra.

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny čiapok sú pred touto zľavou.
Pozri si všetky sezónne novinky v online obchode Footshop
Odporúčané
Zatoč so zimou v jednofarebných outfitoch v univerzálnych odtieňoch. Toto sú top kúsky pre tvoj šatník Zatoč so zimou v jednofarebných outfitoch v univerzálnych odtieňoch. Toto sú top kúsky pre tvoj šatník 29. novembra 2023, 13:00
Footshop, FTSHP
Zdroj: Footshop

Footshop FTSHP Logo Beanie    23,95 €

Náš prvý tip je priamo z dielní spoločnosti Footshop, a to v podobe pletenej čiapky zo zmesi bavlny a elastanu v svetlom vyhotovení s vyšitým logom FTSHP v kontrastnom zelenom odtieni. Univerzálny model kúpiš vďaka zľave za menej ako 20 eur, pričom v ponuke nájdeš napríklad aj sivý variant s tyrkysovým znakom alebo tmavomodrú verziu

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Terra Futura Beanie    26,95 €

V širokom produktovom portfóliu online obchodu Footshop nás zaujala táto modrá čiapka s malým štítkom s logom Nike, ktorá je z pevného syntetického vlákna (polyester) a stojí približne 23 eur vďaka zľave 15 %. Ak neplánuješ minúť veľa peňazí a hľadáš niečo originálne, neváhaj. 

New Era
Zdroj: Footshop

New Era MLB New Traditions Beanie    37 €

Bejzbalové šiltovky so znakmi tímov MLB určite poznáš. V ponuke značky New Era nájdeš aj zimné čiapky s rovnakým motívom. Ak miluješ mesto New York a sivú farbu, odporúčame variant s vyšitým logom Yankees na prednej časti za 37 eur. 

New Era
Zdroj: Footshop

New Era MLB New Traditions Beanie    37 €

Za rovnakú cenu je k dispozícii aj čiapka v tmavozelenej farbe s logom tímu Los Angeles Dodgers, ktorá je z materiálov polyester a akryl v pomere 60 : 40. My v redakcii odporúčame kúpiť obe verzie a nosiť ich na striedačku. 

Nike ACG
Zdroj: Footshop

Nike ACG Therma-Fit Peak Beanie    42,95 €

Zaujímavý tip máme aj pre fanúšikov streetwearu a outdoorovej módy, a to v podobe čiapky s logom Nike ACG, ktorú návrhári zahalili do čierno-bielej schémy. Je vyrobená z polyesteru s technológiou Therma-Fit, ktorá používa tvoje telesné teplo a stará sa o to, aby ťa oblečenie v chladnom počasí príjemne zahrialo.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Anglistic Wool Beanie    45 €

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, vieš, že milujeme streetwearovú značku Carhartt WIP, a to aj vďaka legendárnym zimným čiapkam. V tomto prípade sme vybrali pletený model Anglistic vyrobený zo zmesi vlny (80 %) a bavlny (20 %) v univerzálnom hnedom vyhotovení. Vďaka zľave vo výške 15 % môže byť táto čiapka tvoja za menej ako 40 eur. 

PLEASURES
Zdroj: Footshop

PLEASURES PBR Beanie    49,95 €

Chválou nebudeme šetriť ani pri značke PLEASURES, ktorá patrí medzi to najlepšie v segmente streetwearu v posledných rokoch. Táto pletená čiapka v sýtej modrej farbe s vyšitým logom vyzerá skvelo a stojí 42 eur vďaka zľave. V zozname síce nie je, ale nás oslovil aj batikovaný model v modro-sivej schéme s vyšitým logom za podobnú cenu. 

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Wool Beanie    97,95 €

Ak je tvoj rozpočet na zimnú čiapku na hranici 100 eur, máme pre teba pripravenú trojicu modelov, pričom prvý je z dielní avantgardnej línie Y-3. Jamamoto spoločne so svojím tímom v tomto prípade stavili na jednoduchosť a výsledkom je čierna vlnená čiapka s charakteristickým logom.

C.P. Company
Zdroj: Footshop

C.P. Company Fleece Knit Beanie    99 €

Náš favorit v zozname pochádza z dielní talianskej odevnej spoločnosti C.P. Company, ktorú založil Massimo Osti v roku 1971, a ponúka prvotriedne produkty. Dôkazom je táto pletená čiapka s obsahom vlny v atraktívnom čierno-zelenom vyhotovení, ktorá povýši tvoje každodenné outfity na nový level. 

HERON PRESTON
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Rib Beanie    165 €

Šach-mat dáš zime aj v čiapke spod rúk návrhára Herona Prestona, ktorý v rámci sezónnej ponuky vytvoril tento pletený model zo 100 % vlny v netradičnom odtieni zelenej a s charakteristickým oranžovým logom svojej rovnomennej značky. Cena je rovných 165 eur. K dispozícii je aj čierny variant, ktorý ľahko zladíš s čímkoľvek, čo nájdeš v šatníku. 

Pozri si všetky sezónne novinky v online obchode Footshop
Odporúčané
Zateplené martensky, ikonické timberlandy aj fresh verzie čižiem UGG®. Vyber si správnu zimnú obuv do snehu aj dažďa    Zateplené martensky, ikonické timberlandy aj fresh verzie čižiem UGG®. Vyber si správnu zimnú obuv do snehu aj dažďa 6. decembra 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia