Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. januára 2024, 17:56
Čas čítania 0:57
Karolína Uličná

Prvý trailer na Ja, zloduch 4: Gru sa vracia po 7 rokoch. Narodil sa mu syn, rodinu však musí ochrániť pred novým záporákom

Prvý trailer na Ja, zloduch 4: Gru sa vracia po 7 rokoch. Narodil sa mu syn, rodinu však musí ochrániť pred novým záporákom
Zdroj: Illumination Studios
FILMY A SERIÁLY ANIMOVANÉ FILMY MIMONI
Uložiť Uložené

Pokračovania animovaného megahitu sa dočkáme už v júli.

Obľúbení žltí panáčikovia (tzv. mimoni) v hlavnej úlohe so zloduchom Gruom mieria opäť do kín. Animovaná rozprávka Ja, zloduch 4 príde na plátna už 3. júla, píše IndieWire. Nový trailer naznačuje, že to bude ďalšie hviezdne dobrodružstvo plné zločinov a smiechu.

Postavám v rozprávke požičajú hlasy viaceré veľké mená filmového priemyslu. Gru opäť v podaní Steva Carella (Michael Scott zo seriálu The Office) či jeho manželka Lucy v podaní Kristen Wiig, informuje Screen Rant.

Najväčšou novinkou príbehu bude nový potomok do rodinky zloduchov, prvorodený syn, ktorý svojou maličkosťou zocelí príbeh a prinesie poriadnu dávku rozkošnosti. Gru však bude musieť ochrániť svoju rodinu pred úplne novým záporákom.

 

„Je to pokračovanie príbehu. Gru a Lucy sú manželia; v tomto bode sú rodina. Je to ďalší krok v ich svete s Ligou proti zloduchom a tým, ako sú ich deti zahrnuté do celého procesu,“ povedal Steve Carell. 

Illumination Entertainment spoločnosti Universal sa etablovala ako jedna z najziskovejších hollywoodskych animovaných spoločností spolu s trhákmi ako Super Mario Bros. vo filme či Vtáci sťahováci. Ja, zloduch však naďalej zostáva korunovým klenotom v ich portfóliu.

Odporúčané
Ďalší úspech pre UMELOHMOTNÉ NEBO. Slovensko-maďarský celovečerný animovaný film získal prestížnu nomináciu na ANNIE AWARDS Ďalší úspech pre UMELOHMOTNÉ NEBO. Slovensko-maďarský celovečerný animovaný film získal prestížnu nomináciu na ANNIE AWARDS 16. februára 2024, 14:30

Prvý diel z roku 2010 dosiahol úctyhodnú hranicu 543 miliónov dolárov, no dvojka to so stúpajúcou popularitou a neupadajúcou kvalitou vytiahla až na fantastických 971 miliónov dolárov.

Filmový prequel Minions odohrávajúci sa ešte pred naším obľúbeným zloduchom Gruom si siahol na ešte väčšie číslo – 1,159 miliardy dolárov. Čo prinesie v poradí štvrté pokračovanie, je otázne, no určite môžeme očakávať ďalší animovaný megahit.

Domov
Zdieľať
Diskusia