Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2017, 23:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ja, zloduch 3 láka na kino s ďalším vtipným trailerom. Tretí diel, tretia upútavka, no skrátka do tretice všetko dobré

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zarobí Ja, zloduch 3 viac než ktorákoľvek predošlá časť?

Áno, pochopiteľne nám ide hlavne o výslednú kvalitu snímku, ale vzhľadom na zárobky predošlých dielov by sme si štatisticky mohli odvodiť, že Despicable me 3 prinesie tvorcom naozaj pekné peniaze. Prvý diel z roku 2010 dosiahol úctyhodnú hranicu 543 miliónov dolárov, no dvojka to so stúpajúcou popularitou a neupadajúcou kvalitou vytiahla až na fantastických 971 miliónov dolárov. A hádate správne, filmový prequel Minions, odohrávajúci sa ešte pred naším obľúbeným zloduchom Gruom, si siahol na ešte väčšie číslo - na neuveriteľných 1.159 miliardy dolárov.

A to treba dodať, že sa na Mimoňov, narozdiel od predošlých dvoch častí, zniesla aj slušná vlna kritiky. Takže, ako isto chápete, štatisticky nám vychádza očividná postupka, i keď pochopiteľne, filmová prax býva v tomto značne odlišná. Či za to bude Despicable Me 3 skutočne stáť, zistíme už 30. júna 2017. A takzvaný "box office" ukáže až čas. Čo vravíte na ďalší trailer? Nalákal vás dostačujúco na návštevu kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia