Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2024, 11:12
Čas čítania 0:44
Karolína Uličná

V Let's Dance bude tancovať aj legendárny reportér Ján Tribula. Markíza už predstavila týchto 7 účinkujúcich

OSOBNOSTI LET'S DANCE TANEC TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Obľúbená šou štartuje na Markíze už v marci.

Najsledovanejšia šou z dielne Markízy Let's Dance sa pomaly rozbieha. Televízia síce ešte neoznámila oficiálny dátum štartu ďalšej tanečnej série, divákom však pomaly odhaľuje celebritných tanečníkov a vyzerá to tak, že sa je na čo tešiť.

Na výbere účinkujúcich si dali záležať. Najnovšie televízia na Instagrame odhalila meno druhého muža v súťaži. Je ním legendárny televízny reportér Ján Tribula. 

„Rád si dávam výzvy, posúvam hranice a učím sa. Pre mňa je Let’s Dance krásna noblesná šou, ktorá kultivuje aj spoločnosť. Teším sa na nové priateľstvá, zážitky a chcem prekvapiť sám seba. Veľa mojich kamarátov, ktorí v Let’s Dance boli, hovoria, že to bolo najväčšie dobrodružstvo ich života a zážitok na celý život. Tak uvidíme,“ vyjadril sa Ján pre Markízu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Let's Dance (@letsdance.markiza)

Jedným z jeho súperov bude aj slovenský futbalový reprezentant Ján Ďurica. Zo žien zatiaľ predstavili speváčku Tinu, hviezdu seriálu Dunaj Petru Dubayovú, topmodelku Michaelu Kocianovú či herečku z Oteckov Annu Jakab Rákovskú. V tohtoročnej sérii sa predstaví aj najstaršia účastníčka vôbec, bude ňou herečka Hana Gregorová.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Let's Dance (@letsdance.markiza)

Späť
Zdieľať
Diskusia