Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2024, 12:33
Čas čítania 0:42
Karolína Uličná

Popálená youtuberka Týnuš Třešničková sa zastala influencerky, ktorej video s kabelkovými infúziami spustilo vlnu hejtu

OSOBNOSTI INFLUENCERI POSITIVE VIBES
Uložiť Uložené

Talianka Gina Nati zverejnila video, v ktorom leží na kabelkových infúziách, v dôsledku čoho ju mnohí hejtujú v komentároch. Týnuš hovorí, že hoci ona sama prežila v nemocnici osem mesiacov, nijako ju takéto vtipy neurážajú.

Video, ktoré na svojom profile zverejnila talianska influencerka Gina Nati, spustilo vlnu hejtu a komentárov typu „príliš brutálne“ alebo „nemám slov“. Ľudia sa čudovali, ako si môže robiť žarty z pobytu v nemocnici a z chorôb.

Medzi diskutujúcich sa pridala aj Týnuš Třešničková: „Ľudia na internete sú veľmi vážni. Myslím, že každý pochopil, že toto má byť vtip. Mne ako človeku, ktorý bol osem mesiacov v nemocnici na infúziách, to pripadalo vtipné,“ dodáva mladá podnikateľka.

Tá mala v roku 2018 počas svojho pobytu v Turecku vážnu nehodu. Pri večeri v miestnej reštaurácii utrpela rozsiahle popáleniny. Musela sa podrobiť dlhodobému pobytu v tamojšej nemocnici a trvalo takmer rok, kým sa vrátila do Česka. 

Následne nahrala aj video, v ktorom sa talianskej kolegyne zastala. Podľa Třešničkovej „ľudia hľadajú problém tam, kde nie je... Je zaujímavé pozorovať, že nielen v Česku, ale aj v zahraničí sú zlí ľudia“.

Na záver dodala, že chápe, ako to ľudia mysleli, ale internet má byť aj o zábave a netreba to brať príliš vážne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia