Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
25. januára 2024, 16:16
Čas čítania 0:26
Radka Klučárová

Zvládne vedľa seba chlap úspešnejšiu ženu či takú, čo žije polygamne? Už čoskoro sa môžeš tešiť na druhú sériu komédie Alfa samci

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Premiéra je naplánovaná na 9. februára.

Fanúšikovia sa už o pár dní môžu tešiť na druhú sériu obľúbeného španielskeho seriálu Alfa samci, ktorá sa na platforme csfd.cz pýši hodnotením 78 %. Streamovacia platforma Netflix jej premiéru ohlásila na 9. februára. 

Témou je toxická maskulinita, feminizmus a sexizmus. V podstate je to však klasická vzťahová komédia, v ktorej strede sú štyri páry s bežnými problémami. Také, ktoré určite nájdeš vo svojom okolí aj ty.

Štvorica kamarátov Pedro, Luis, Raúl a Santi sa snaží zorientovať vo svete plného nezávislých a sebavedomých žien. Cítia sa stratení a každý z nich si na novú situáciu zvyká po svojom. Komediálny seriál o rovnosti medzi mužmi a ženami prináša príbeh plný vtipných príhod a nových očakávaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia