Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. januára 2024, 18:33
Čas čítania 1:27
Radka Klučárová

Separ už je z väzby na slobode: Nechcem si predstaviť, aké je to byť zavretý celé roky

HUDBA CESTOVNÉ DOKLADY CESTOVNÉ PASY SEPAR SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA VÄZENIE
Uložiť Uložené

Nepríjemná skúsenosť z druhého konca zemegule mala šťastný koniec a Separ sa po pár dňoch dostal na slobodu.

Raper Separ pred pár dňami skončil vo väzení. Problémom bola platnosť jeho cestovného pasu. Nepríjemná skúsenosť z druhého konca zemegule mala šťastný koniec a Separ sa po pár dňoch dostal na slobodu. O prepustení informoval na Instagrame.

Hudobníkov pas mal platnosť štyri mesiace, Indonézia však pri vstupe vyžaduje minimálnu platnosť cestovných dokladov šesť mesiacov. Svojim fanúšikom sa z väzenia prihlásil na Instagrame a upozornil ich, aby si na platnosť dokladov pred cestou dávali pozor.

Bojové podmienky vo väzení

Na Instagrame verejnosti opísal aj strašné podmienky, v ktorých strávil niekoľko dní. „Je tu asi tak 28 stupňov, lebo tu nie je žiadna klíma, je tu takéto vetranie, ktoré je nad týmto hajzlom, ktorý smrdí presne tak, ako si predstavujete,“ okomentoval. „Mreža, oproti ktorej je stena, vlastne tu nie je nikde žiadne okno, čiže nevidím von, neviem, či je noc, či je deň,“ dodal.

„Kontrolujte si cestovné dokumenty predtým, ako niekam idete,“ upozornil cestovateľov. V nedeľu (14. januára) už člen DMS zverejnil príspevok s dobrými správami. „Som vonku... Nebola to žiadna sranda, ale aspoň som sa poučil. Pred cestou kamkoľvek si skontrolujte pas a jeho exspiráciu. Nezabudnite pozrieť, koľko mesiacov exspiráciu vyžadujú v krajine, kam idete,“ uviedol Separ. 

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

V príspevku sa poďakoval všetkým ľuďom, ktorí mu pomohli, a skonštatoval, že to bola zaujímavá skúsenosť. „Dúfam, že už ju nikdy nezažijem... Byť zavretý pár dní nie je sranda, nechcem si predstaviť, čo musí byť, byť zavretý v cele na roky.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SEPAR (@separ__dms)

 

Podporil rapera Karla

K opisu Separ pridaj aj hashtag #FREEKARLO, ktorým odkázal na rapera Karla. Ten si vo väzení aktuálne odpykáva 7-ročný trest za prevážanie viac ako 1,5 kilogramu marihuany v celkovej hodnote vyše 7,5 tisíca eur a 150 gramov kokaínu v hodnote 12 220 eur. 

Vydavateľstvo Milion Plus dokonca na podporu Karla začalo s predajom merchu. Čierne tričko s dlhými rukávmi a s nápisom Free Karlo stojí 49 eur a vydavateľstvo sľúbilo, že celý zisk z predaja venujú na podporu odsúdeného rapera.

Koncom roka 2023 Separ dokonca prijal pozvanie do ústavu v Dubnici nad Váhom, kde si trest odpykáva aj Karlo. Odsúdencom zarapoval skladby ako Ruka hore, Buldozér, Špina, Váž si, čo máš či Nemôžem za to, že...

Separ rapuje vo väzení
Separ rapuje vo väzení Zdroj: Facebook / Zbor väzenskej a justičnej stráže
Domov
Zdieľať
Diskusia