Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2024, 11:06
Čas čítania 0:36
Samuel Barienčík

Separ skončil za mrežami. Fanúšikom posiela odkaz, vraj ho majú deportovať z Indonézie

HUDBA CESTOVNÉ DOKLADY SEPAR VÄZENIE
Uložiť Uložené

Dôvodom sú jeho cestovné doklady.

Separ skončil v Indonézii za mrežami. Dôvodom sú jeho cestovné doklady, informuje na Instagrame. Vo väzbe podľa vlastných slov strávi ešte niekoľko dní, kým ho nedeportujú späť na Slovensko.

Žiadna sprcha a nárok na jedno jedlo, opisuje raper svoje podmienky spoza mreží. Hoci raperovi končí cestovný pas o štyri mesiace, Indonézia má v tomto prísne podmienky a vyžaduje platnosť minimálne na šesť mesiacov. Fanúšikom preto odporúča, aby si na to dávali v budúcnosti pozor aj oni.

„Kontrolujte si cestovné dokumenty predtým, ako niekam idete,“ píše člen DMS. Okrem toho opisuje, ako vo väzení funguje, zatiaľ čo pár kilometrov od neho je jeho priateľka s kamarátmi a ležia na pláži: „Nárok na jedno jedlo za deň, žiadna sprcha, ale aspoň king size posteľ. Snáď v nej nežijú nejaké zloby. Jak sa hovorí, zažiť treba všetko, ale toto je solídny gec,“ píše Separ v storke, na ktorej vidno iba veľký matrac s vankúšom na zemi za mrežami.

Separ vo väznici.
Separ vo väznici. Zdroj: Instagram/@separ_dms
Domov
Zdieľať
Diskusia