Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. januára 2024, 18:10
Čas čítania 0:48
Barbora Adamkovičová

Influencer Barón sa vážne zranil. Na najbližší FNC turnaj nenastúpi, musí podstúpiť náročnú operáciu

ŠPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V boxerskom ringu ho napokon neuvidíme.

Influencer Imrich Štefaník známy pod prezývkou Barón utrpel vážne zranenia. Na plánovanom zápase v ringu na turnaji Fight Nigh Challenge 6 sa napokon nezúčastní, informovala o tom sama boxerská organizácia na Instagrame.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Barón mal v minulosti zápasy na turnajoch Fight Night Challenge 3, 4 a 5. V ringu sa stretol s raperom Frayerom Flexkingom, moderátorom a komikom Berginom či s Martinom Sedlákom, ktorého poznajú MMA fanúšikovia pod prezývkou Pagy.

Premiéra bývalého účastníka reality šou Farma nebola taká veľkolepá, ako očakával. Kontroverzný raper Flexking ho porazil už v druhom kole. Na nasledujúcom zápase sa v ringu stretol so skúseným boxerom Adamom „Berginom“ Bergerom, ktorý ho taktiež porazil.

V zatiaľ najaktuálnejšom dueli FNC 5 nechal Barón opäť svojich verných fanúšikov sklamaných. V ringu utekal 44-ročnému Pagymu natoľko, až musel zakročiť rozhodca a ukončiť zápas pre exfarmárovu pasivitu. Jeho súper na nadchádzajúci turnaj FNC 6 ešte nebol známy, no exfarmár sa pre zranenú nohu na turnaji definitívne nezúčastní.

V poradí šiesty turnaj organizácie Fight Nigh Challenge sa uskutoční už v apríli v Tipos Aréne Bratislava. Lístky sú momentálne v predaji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia