Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. januára 2024, 16:40
Čas čítania 0:37
Barbora Fábryová

Obrovský úspech Dávida z Komárna: vyhral cenu Emmy. Pracuje na známom seriáli od Marvelu

ZAHRANIČIE EMMY POSITIVE VIBES ÚSPEŠNÍ SLOVÁCI
Uložiť Uložené

33-ročný Dávid Štumpf pracuje ako filmový animátor.

Slovenský filmový animátor Dávid Štumpf z Komárna získal prestížne ocenenie Emmy za dizajn v seriáli Ms. Marvel. Na sociálnej sieti o tom informovala jeho sestra, ktorá ho v príspevku opísala ako pracovitého, no zároveň skromného.

„Toto je môj megašikovný brat Dávid, ktorý si včera v L. A. prevzal cenu Emmy za outstanding motion design – animáciu pre Marvel studio,“ napísala na Instagrame. 

Úspech svojho brata označila za skvelú reprezentáciu Slovenska. „Myslím, že tento jeho úspech je aj skvelá reprezentácia nášho malého Slovenska a zaslúži si, aby sa šíril ďalej,“ dodala.

Prvá ponuka zo zahraničia

Dávid pre Teleráno prezradil, že ponuka pracovať pre seriál Ms. Marvel bola prvá, ktorá mu prišla zo zahraničia. „Bolo to tak, že úplne prvá komerčná a zahraničná ponuka, ktorú som dostal, bola práve tento seriál. Predtým som robil krátke filmy, nejaké nezávislé veci a potom mi napísali z tohto štúdia,“ povedal pre Markízu

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Katka Jakes (Stumpfova) (@katka.jakes)

Domov
Zdieľať
Diskusia