Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. januára 2024, 15:44
Čas čítania 0:54
Monika Růžičková

Kanye West opäť v problémoch: sťažovala sa naňho ochranka luxusného hotela

Kanye West opäť v problémoch: sťažovala sa naňho ochranka luxusného hotela
Zdroj: Getty Images/MEGA/GC Images, Instagram/@fsmiami
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Zoznam ľudí, ktorí Kanyeho Westa nemajú práve v láske, sa rozšíril. Tentoraz z radov zamestnancov jeho obľúbeného hotela.

Magazín Page Six už v utorok uviedol, že raper sa usadil v známom päťhviezdičkovom hoteli Four Seasons v rezorte Surf Club v Miami. Keďže sa tu kontroverzný umelec zrejme cíti dobre, priamo v hoteli si dokonca zriadil nahrávacie štúdio.

Hotel sa však nachádza mimo štvrte South Beach, kde sa organizujú večierky, a niektorí zamestnanci – najmä ochranka – majú podľa vlastných slov dosť toho, že problémová hviezda má tendenciu vodiť si do hotela hostí neskoro v noci, čím ruší nočný pokoj.

Počas jednej obzvlášť divokej noci, keď raper vystupoval (zhodou okolností v čiernej maske pripomínajúcej Ku Klux Klan) na festivale Art Basel, stálo pri luxusnom hoteli asi 15 terénnych áut, ktoré prichádzali a odchádzali až do piatej hodiny ráno. Raper sa síce podľa Page Six aktuálne zdržiava mimo mesta, no keď sa vráti, vrelé uvítanie ho pravdepodobne nečaká.

Od Kanyeho sa už v minulosti dištancovali značky ako Adidas, Gap a nedávno sa mu podarilo poštvať proti sebe aj židovskú komunitu, keď v roku 2022 predniesol niekoľko antisemitských výrokov. Momentálne však chystá album Vultures, a tak sa snaží urovnať, čo sa dá.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ye (@kanyewest)

Židovskej komunite sa ospravedlnil verejne na svojom Instagrame a po hebrejsky napísal: „Úprimne sa ospravedlňujem židovskej komunite za akýkoľvek nezamýšľaný výbuch spôsobený mojimi slovami alebo činmi. Nebolo mojím úmyslom ublížiť vám alebo nerešpektovať vás a hlboko ľutujem akúkoľvek bolesť, ktorú som mohol spôsobiť.“

Domov
Zdieľať
Diskusia