Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. decembra 2023, 17:28
Čas čítania 1:11
Radka Klučárová

VIDEO: Kanye West sa na listening párty k novému albumu obliekol ako člen Ku Klux Klanu

HUDBA KANYE WEST SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Po sérii poburujúcich výrokov a gest si teraz Kanye West na párty neváhal obliecť čiernu špicatú kapucňu s dierami na oči, ktorá pripomína outfit členov Ku Klux Klanu.

Ye, kedysi známy ako Kanye West, sa na listening párty k novému albumu Vultures obliekol ako člen Ku Klux Klanu. Jeho maska bola podobná tej, ktorá sa objavila v jeho videoklipe Black Skinhead ešte v roku 2013. 

Po sérii poburujúcich výrokov a gest si teraz West na párty neváhal obliecť čiernu špicatú kapucňu s dierami na oči. V októbri 2022 si na prehliadku značky Yeezy obliekol tričko s nápisom „White Lives Matter“. „Každý vie, že Black Lives Matter bol podvod,“ vyjadril sa krátko po prehliadke, upozorňuje The Guardian.

West v minulosti útočil na Židov a chválil Hitlera. Jeho krajne pravicová a nenávistná rétorika z nedávnej minulosti mu zarobila na nejeden problém. Od zablokovania jeho účtov na Twitteri či Instagrame až po stratu miliónov dolárov, keď prišiel o významné spolupráce so značkami ako Gap, Balenciaga a Adidas. Chrbtom sa mu obrátili viaceré celebrity, ktoré jeho výroky a správanie odsúdili.

Odporúčané
Židovský výbor označil Kanyeho Westa za úbožiaka. Reaguje na antisemitské hlášky z jeho vystúpenia v Dubaji Židovský výbor označil Kanyeho Westa za úbožiaka. Reaguje na antisemitské hlášky z jeho vystúpenia v Dubaji 1. decembra 2023, 8:56

Nedávno ho dokonca Americký židovský výbor (AJC) označil za „úbohého“. Reagoval tak na „urážlivý a smutný“ text jeho najnovšej skladby Vultures, v ktorej rapuje: „Ako môžem byť antisemitský? Veď som práve poj**al židovskú štetku.“ Ide o prvú vydanú skladbu z pripravovaného albumu v spolupráci s raperom Ty Dolla $ignom.

Ich spoločný album by mal vyjsť už tento piatok (15. decembra). Na listening párty v Miami, kde bol Kanye oblečený ako člen KKK, sa po ich boku na stagei ukázali aj ďalší interpreti ako Chris Brown, Offset, Freddie Gibbs, Kodak Black, Bump J či Lil Durk.

Na novom albume, konkrétne na skladbe Slide, rapuje aj jeho 10-ročná dcéra North West, ktorú má raper so svojou exmanželkou Kim Kardashian.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa XXL (@xxl)

Domov
Zdieľať
Diskusia