Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. januára 2024, 12:14
Čas čítania 0:44
Radka Klučárová

Zomrel mladý český raper, ktorý mal na skladbách státisíce videní. O život ho pravdepodobne pripravili drogy

HUDBA ČESKÁ REPUBLIKA ČESKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Raper verejne hovoril o svojich psychických problémoch aj experimentoch s drogami.

Cez víkend zomrel mladý český raper Semspoko, vlastným menom Patrik Divácky. Príčina jeho úmrtia zatiaľ nie je oficiálne potvrdená, portál Antiyoutuber.cz však prišiel s informáciou, že jeho náhly skon pravdepodobne súvisí s drogami.

Divácky verejne hovoril o svojich psychických problémoch aj experimentoch s drogami. Svoje problémy a pocity pretavil do melancholickej hudby, ktorá si svojich fanúšikov našla predovšetkým medzi publikom tínedžerov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik Divácký (@semspoko.wav)

Undergroundový hudobník s fanúšikmi zdieľal svoj boj s bipolárnou poruchou, depresiami, panickými atakmi a epileptickými záchvatmi, ktoré si privodil užívaním a následným vysadením drog. Verejne hovoril o ich deštrukčných účinkoch a fanúšikov pred nimi varoval.

Semspoko debutoval v roku 2019 a bol považovaný za predstaviteľa novej vlny melancholického českého trapu. Na konte mal spolupráce s viacerými hudobníkmi vrátane Totally Nothina, Vercetti CG, WTFMAX či Salvi21.

Odporúčané
Účinkoval v českom Milionárovi a za vyhraté peniaze si nakúpil vražedné zbrane. Lesný vrah mal nadpriemerné IQ a necítil emócie Účinkoval v českom Milionárovi a za vyhraté peniaze si nakúpil vražedné zbrane. Lesný vrah mal nadpriemerné IQ a necítil emócie 21. apríla 2024, 12:30

Rapera na Instagrame sledovalo takmer 17-tisíc ľudí a jeho najznámejšia skladba Doba na Youtube dosiahla takmer 350-tisíc prehratí. V komentároch na jeho sociálnych sieťach pribúdajú zdrvené reakcie fanúšikov, ktoré potvrdzujú smutnú správu. „Snáď je ti tam hore lepšie,“ napísal Arthur. „Drogy sú svine, snáď ti je lepšie,“ reagoval ďalší fanúšik. 

Domov
Zdieľať
Diskusia