Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. decembra 2023, 8:09
Čas čítania 0:33
Aneta Gospičová

Prdenie cez vagínu alebo ako si vycvičiť rodičov. Toto sú najbizarnejšie veci, ktoré Slováci googlili v roku 2023

ZAUJÍMAVOSTI GOOGLE SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Slováci tento rok vyhľadávali praktické, ale aj bizarné veci.

Marketingová agentúra Visibility.sk zverejnila zoznam najviac bizarných vecí, ktoré si Slováci v tomto roku vyhľadávali cez Google.

Prvú priečku získala otázka Ako zistím, čo vlastním? Slováci si ju tento rok googlili viac ako tisíckrát. Štyristokrát sa ľudia snažili pochopiť takzvaného ducha na tehotenskom teste, čo znamená slabo viditeľnú čiarku, ktorá sa môže na teste objaviť.

Slovákov zaujímalo aj to, či vedia zistiť, či na nich bolo podané trestné oznámenie, ale aj honcovanie psa alebo terapia tmou. Značnú popularitu mala aj otázka Ako si vycvičiť rodičov? alebo Ako zmaturovať, keď nič neviem? Nerozhodní Slováci sa pýtali prehliadača na inšpiráciu na večeru, ale aj na pomocnú radu v situácii Mám dlhy a neviem, ako ďalej.

Ľudia zablúdili aj do fungovania ľudského tela a päťdesiatkrát sa spýtali na prdenie cez vagínu. Tento ťažký rok sprevádzala aj veta Neviem, kto som, ktorú si vyhľadalo dvadsať ľudí.

visibility.sk
Zdroj: visibility.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia