Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2023, 8:12
Čas čítania 0:50
Adéla Ježková

Timothée Chalamet nemusel ísť na konkurz na Wonku. Režiséra dostalo jeho virálne rapové video zo strednej

 Timothée Chalamet nemusel ísť na konkurz na Wonku. Režiséra dostalo jeho virálne rapové video zo strednej
Zdroj: Warner Bros/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY TIMOTHÉE CHALAMET
Uložiť Uložené

Ešte než sa Timothée stal obľúbeným hercom, snažil sa presadiť ako raper Timmy Tim.

Režisér filmovej novinky Wonka Paul King v rozhovore pre Rolling Stone prezradil, že Chalameta do hlavnej úlohy Willyho Wonku obsadil práve na základe videí, v ktorých vystupoval na strednej škole.

„Bola to priama ponuka, pretože je skvelý a bol to jediný človek, ktorý by to dokázal zahrať,“ povedal King a dodal: „Pretože je to Timothée Chalamet a jeho život je taký absurdný, že jeho stredoškolské muzikálové vystúpenia sú na Youtube a majú státisíce pozretí. Z Timmyho vystupovania som teda vedel, že vie naozaj dobre spievať a tancovať.“

Timothée: Takejto ponuke sa nehovorí nie

Hudobná minulosť sa tak Chalametovi predsa len vyplatila. Wonka je totiž muzikál a bývalý teen raper v snímke vystupuje hneď v niekoľkých sólových piesňach a duetách.

V rozhovore pre GamesRadar však Chalamet priznal, že aktívne nehľadal rolu, v ktorej by všetci spievali a tancovali. „Milujem hudobné divadlo a milujem spev a tanec. A milujem staré filmy s Fredom Astairom a pôvodný film Karlík a továreň na čokoládu s Genom Wilderom. Nemyslel som si, že budem mať príležitosť zahrať si to, nie takto. Ale Paul King je jeden z tých režisérov, ktorým sa nehovorí nie,“ uviedol herec.

Film Wonka hrajú slovenské kiná od 14. decembra. Diváci a diváčky sledujú príbeh mladého Willyho Wonku ešte pred jeho čokoládovou kariérou.

Domov
Zdieľať
Diskusia