Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2023, 8:40
Čas čítania 0:45
Karolína Uličná

Farma 15 pozná svojho víťaza. Vyše 83 000 eur si odnáša člen generácie X

ZAUJÍMAVOSTI FARMA REALITY ŠOU ŠOUBIZNIS TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Finálový duel pozostával zo siedmich disciplín. Víťazkou sa napokon stala fitneska Lucia.

Tohtoročná Farma 15, ktorej koncept bol založený na súboji troch vekových generácií – X, Y a Z, pozná svojho víťaza. Do finále sa dostali Denis, Niki a Lucia. Každý z nich túžil vyhrať a odniesť si domov výhru 83 600 eur. Duel mal 7 častí a divákov držal v napätí do úplného konca. Okrem diváckych hlasov mohli získať súťažiaci podľa umiestnenia 15, 5 a 0 bodov.

Víťazkou 15. série reality šou sa napokon stala 40-ročná úspešná fitneska Lucia, informovala o tom markíza.sk. Pre Farmu X-tra sa moderátorovi Šajmovi vyjadrila, že všetko robila pre rodinu. S výhrou má jasné plány. „Pomôžem manželovi v biznise a určite sa podelím aj s finalistami. Eme prispejem na auto. Svoje sľuby dodržím,“ dodala.

Prvou disciplínou bolo Farmárske domino, ktoré vyhrala Niki, druhú disciplínu Utopené heslo vyhrala Lucia. Po Rozkroji sa skóre vyrovnalo a všetci traja mali rovnaký počet bodov. Niki vyhrala štvrtú disciplínu Bosý labyrint a zároveň získala najviac diváckych hlasov. Po vedomostnom kvíze stále viedla Niki. Disciplína pílenia dreva visiaceho na lanách poriadne zamiešala karty, a tak Lucia zapálila víťaznú fontánu a stala sa víťazkou. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia