Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt.
17. decembra 2023, 9:00
Čas čítania 0:57
Sponzorovaný obsah

„Toto je instagramový kurz k vyprážanému syru.“ Navštívili sme najlepšie reštaurácie v Martine (GASTRO VLOG)

GASTRO ČO JE GASTROPRIEMYSEL GASTROTESTY VIDEO WOLT
Uložiť Uložené

Čo myslíš, aké bolo skóre jednotlivých reštaurácií?

Čoje a Deniska sa rozhodli zavítať do Martina, aby preskúmali a ohodnotili miestne reštaurácie. Ak sa v tomto meste plánuješ dobre najesť, vo videu nájdeš top podniky a tipy, čo si dať na raňajky, na obed alebo aj na večeru.

Deň sa predsa musí začať raňajkami. Preto Čoje spolu s Deniskou navštívili prvú prevádzku LaVieBel. Na stoloch im pristáli palacinky, chlieb s vajíčkom a neznámy pokrm s názvom ejža – z čoho sa vykľula zaujímavá kombinácia leča a párkov. Raňajky ukončili sladkou bodkou, čokoládovou baklavou.

Niekedy nie všetko ide podľa predstáv. Jeden nemenovaný podnik nepovolil našim moderátorom natáčanie, a preto bolo treba vymyslieť alternatívu. Našťastie narazili na zaujímavú reštauráciu, kde si Čoje s Deniskou objednali bagel opečený na „panini spôsob“ a chlebík vo vajíčku. Okrem iného sa dozvedeli, že zlatý príbor na stole je špeciálne určený na churros.

Po dvojitých raňajkách si testéri dopriali dobrú (pre Čojeho tretiu) kávu. Potom zamierili do Frito Fine Burgers, kde si Deniska objednala vyprážaný syr a Čoje burger. Čoje jej neváhal ukázať k tomuto jedlu instagramový kurz. No a na zozname top podnikov nemohlo chýbať ani isté záhadné miesto. Uhádneš aké?

S kódom REFRESHER23 získaš zľavu 2 € v kreditoch donáškovej služby Wolt.

Zbiehali sa ti slinky pri opise týchto jedál? Všetky prevádzky vo videu nájdeš aj na Wolt, takže si môžeš objednať čokoľvek, na čo máš chuť. Či už je to opečený bagel, poké, vyprážaný syr, alebo pokojne aj čokoládová baklava.

Objednaj si jedlo z Wolt
Domov
Zdieľať
Diskusia