Vedeli ste o prvej dáme francúzskeho cukrárstva v Bratislave, že stála aj za známymi táckarňami v nákupných centrách? Je možné, že toho o nej neviete ešte viac.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.
Sleduj Podgast na Refresheri.
- Čo to vlastne znamená „francúzsky zákusok“ a ako sa líši od slovenského.
- Ako dlho vyberala so svojím bratom, čo začnú variť v roku 2002 v nákupných centrách.
- Ako vyzeralo jej detstvo plné jedla na francúzskom vidieku.
- Ako sa má jesť veterník.
Natacha Pacal je meno, ktoré majú Bratislavčania spojené najmä s cukrárskym remeslom, no známa francúzsko-slovenská cukrárka a pekárka má veľa skúseností aj s klasickou gastronómiou. Narodila sa vo Francúzsku francúzskemu otcovi a slovenskej mame a neskôr prišla zúročiť svoje francúzske korene do Bratislavy.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.