Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. decembra 2023, 15:22
Čas čítania 0:50
Karolína Uličná

Karlos Vémola smúti: štát mu chce zobrať vzácneho tigra, ktorého chová nelegálne

OSOBNOSTI DOMÁCE ZVIERATÁ KARLOS VÉMOLA TIGER ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Terminátor posiela jasný odkaz českému ministrovi životného prostredia. Svojho miláčika sa neplánuje vzdať.

Karlos Vémola aktuálne absolvuje ťažkú prípravu na decembrový turnaj Oktagon 51. V posledných dňoch ním otriasajú komplikácie spojené s jeho domácim miláčikom – bielou tigricou, ktorú nazval Antonie Ramba, píše MAX MMA.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

„Potvrdzujem, že dôjde k odobraniu zabaveného nelegálne chovaného mláďaťa tigra zo súkromného chovu Karlosa Vémolu,“ uviedla pre televíziu CNN Prima NEWS hovorkyňa českého ministerstva životného prostredia Lucie Ješátková.

Dôvody na odobratie zvieraťa sú viaceré. Vémola na chov Antonie nemal veterinárne potvrdenie a nebol schopný doložiť legálny pôvod tohto exotického živočícha. Podľa slov ministerky životného prostredia tak porušil zákon o obchodovaní s ohrozenými druhmi.

Odporúčané
Vémola dostal tučnú pokutu. Toto je suma, ktorú musí zaplatiť pre neoprávnený chov šeliem Vémola dostal tučnú pokutu. Toto je suma, ktorú musí zaplatiť pre neoprávnený chov šeliem 5. júla 2023, 15:18

„Terminátor“ na svojom instagramovom účte prosí fanúšikov o podporu, aby mu tak pomohli zastaviť odobratie Antonie z jeho starostlivosti. V súvislosti s tým natočil aj živé video, kde ozrejmil detaily prípadu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Zápasník dúfal aspoň v ústupok, že jeho domáci miláčik bude presunutý do nejakej zoo v Českej republike. Vzhľadom na to, že licencované zoologické záhrady aktuálne nemajú zariadenie, ktoré by poskytovalo adekvátne a kvalitné podmienky pre takéto zviera, nakoniec sa ústupku nedočkal.

Je očividné, že milovník zvierat Karlos je z tejto situácie znepokojený, čo mu rozhodne nepridáva na psychike pred náročným zápasom.

Domov
Zdieľať
Diskusia