Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. decembra 2023, 9:03
Čas čítania 0:53
Karolína Fejtová

Po Eminemovi bude mať virtuálny koncert aj The Weeknd. Fortnite prichádza s úplne novou hudobnou hrou

Po Eminemovi bude mať virtuálny koncert aj The Weeknd. Fortnite prichádza s úplne novou hudobnou hrou
Zdroj: Epic Games
TECH FORTNITE HRY THE WEEKND
Uložiť Uložené

Na novej samostatnej hre Fortnite Festival pracujú vývojári hry Rock Band.

Po nedávnom virtuálnom koncerte Eminema vo Fortnite prišli vývojári s ďalšou veľkou hudobnou šou. Onedlho sa hráči môžu tešiť na koncert The Weeknda, no tentoraz pôjde o Fortnite Festival, informuje Dexerto.

„Fortnite Festival je nová hudobná hra, v ktorej môžu hráči hrať v kapele s priateľmi alebo vystupovať sólovo na pódiu s hitmi svojich obľúbených interpretov. Festival, ktorý vytvorilo štúdio Harmonix stojace za kultovou hudobnou hrou Rock Band, predstavuje začiatok hudobných hier vo Fortnite,“ oznámilo Epic Games.

Hru začne 9. decembra koncert, na ktorom vystúpi The Weeknd. O kompletnom zozname skladieb pre Fortnite Festival sa toho zatiaľ veľa nevie. Na koncerte si budú hráči môcť zahrať rovnako, ako to bolo v prípade hudobnej integrácie na koncerte The Big Bang od Eminema.

Práve udalosť Big Bang zakončila štvrtú kapitolu Fortnite. Aktuálne je už spustená piata, ktorá so sebou postupne prinesie tri takmer samostatné hry. Okrem už spomenutého Fortnite Festivalu pribudne aj LEGO Fortnite a Rocket Racing.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Fortnite Festival (@fnfestival)

„LEGO Fortnite bude spustené 7. 12. tohto roka a pôjde o staviteľský survival. O deň neskôr si budete môcť užiť arkádové preteky Rocket Racing zasadené do sveta Fortnite od štúdia Psyonix, ktoré má za sebou úspešný titul Rocket League. 9. 12. príde aj rytmická hra Fortnite Festival,“ informoval český server Indian-tv.

Na ukážky zo všetkých hier sa môžeš pozrieť vo videu:

Domov
Zdieľať
Diskusia