Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. januára 2024, 13:00
Čas čítania 3:30

Získaj prístup k celému obsahu Refresher+ a všetkým benefitom už od 6 centov denne. Stačí využiť tento zľavový kód

REFRESHER NOVÝ ROK ZĽAVY
Uložiť Uložené

Teraz si môžeš aktivovať ktorýkoľvek ročný balík Refresher+ s 24 % zľavou. Príliš dlho nerozmýšľaj, zľava platí len niekoľko dní.

Na oslavu príchodu nového roka sme si pripravili limitovanú ponuku, ktorá môže byť tvojou prvou investíciou do seba samého v roku 2024. Využi náš zľavový kód 2024 a získaj po celý rok prístup k celému obsahu Refresher+ a jeho benefitom už od 6 centov denne.

Ročné členstvo v klube Refresher+ ti sprístupní tisícky prémiových článkov, ktoré si užiješ bez reklám a navyše ich môžeš odomykať aj rodine či kamošom. Okrem toho budeš mať prístup aj k exkluzívnym benefitom, ako napríklad lístky na koncerty známych interpretov, pozvánky na rôzne eventy, PPV kódy na streamovanie MMA zápasov či zľavu do rôznych prevádzok. Benefity pravidelne obmieňame, aby sme mohli potešiť každého člena klubu.

Dlho však neváhaj, ide o limitovanú ponuku, ktorá platí od 1. januára do 7. januára 2024. S týmto kódom si môžeš aktivovať členstvo v klube Refresher+ s 24 % zľavou. Kód si však môžeš uplatniť len na kúpu jedného z typov ročného členstva, ktoré nájdeš uvedené nižšie.  

pridaj sa medzi členov refresher+
Vypočítali sme, že s kódom 2024...
  • máš členstvo Light iba za 6 centov na deň. Light ti odomkne celý prémiový obsah;
  • členstvo Standard ťa vyjde iba na 10 centov na deň. V tomto prípade získaš nielen neobmedzený prístup k zamknutým článkom, ale aj prístup k benefitom a navyše sa ti bude zobrazovať menej reklám;
  • členstvo Premium získaš iba za 12 centov na deň. Premium ti odomkne všetky zamknuté články, ktoré čítaš bez reklám a môžeš ich sprístupniť aj kamošom. Okrem toho môžeš využívať benefity klubu Refresher+.
Refresher
Zdroj: Refresher

V Refresheri sa okrem mapovania aktuálnych trendov a diania zo sveta módy, filmov či hudby venujeme aj dôležitým spoločenským témam. Tiež otvárame tabuizované témy bez predsudkov a prinášame ti rozhovory s úspešnými, inšpiratívnymi či kontroverznými ľuďmi. Okrem toho nás fascinujú záhady ľudského tela, nevysvetlené historické udalosti alebo zaujímavosti z rôznych kútov sveta.

Tento typ obsahu môžeme tvoriť aj vďaka členom klubu Refresher+. Pozri sa, aký typ obsahu ti tvoje členstvo sprístupní. 

Čo sa stane s tvojím telom, keď budeš piť alkohol každý deň?

Jedna z tém, ktoré pravidelne otvárame, je zdravie a životný štýl. V rámci série Čo sa deje s tvojím telom, keď... ti prinášame vedecky podložené zaujímavosti o úžasných mechanizmoch ľudského tela. Na ukážku sme pre teba vybrali článok, v ktorom sa dozvieš, čo sa stane s tvojím telom, ak budeš piť alkohol každý deň. Trúfaš si tipnúť, ako to dopadne? 

V tomto článku napríklad zistíš, ako je možné, že po poháriku dostaneš chuť na fastfood alebo čipsy. Vysvetlíme ti, prečo sa po párty častejšie budíš na WC alebo či môžeš takto ohroziť svoj sexuálny výkon. 

zisti, čo sa stane, ak budeš každý deň piť alkohol

Rozhovor s Milanom Ondríkom o stvárnení Mikuláša Černáka

Súčasťou prémiového obsahu sú aj rozhovory so známymi hercami alebo hudobníkmi. V tomto prípade môžeš nahliadnuť do hereckej prípravy hlavnej postavy očakávaného filmu Miki. Vyspovedali sme jedného z najznámejších slovenských hercov, Milana Ondríka, ktorý stvárni bývalého mafiána Mikuláša Černáka.

V našom rozhovore sa veľa dozvieš o tejto postave – napríklad ako ovplyvnila jeho život a čo ho prekvapilo počas stretnutia so skutočným Mikulášom Černákom. Okrem iného prezradil, akú novinku mimo herectva má naplánovanú na budúci rok. Dokonca sme od neho získali jednu exkluzívnu informáciu, ktorú nikdy nikomu nepovedal.

prečítaj si rozhovor s milanom odrínkom
Milan Ondrík Miki
Zdroj: REFRESHER/Martin Mendel

Zistíš, ako prebieha tantrická masáž

Náš redaktor Lukáš rád vyráža do terénu a skúša rôzne veci za teba. Lukáš napríklad už prešiel celé Slovensko, aby hľadal strašidelné príbehy, prešiel si samurajským tréningom alebo sa dal zhypnotizovať.

Tentokrát však priniesol reportáž výhradne pre dospelých čitateľov – veľmi podrobne sa dozvieš, ako prebieha tantrická masáž. V tomto článku ťa Lukáš prevedie každým nádychom, dotykom masérky a dovolí ti nahliadnuť do všetkých myšlienok, ktoré mu počas tantrickej masáže prebiehali hlavou. 

spoznaj tantrické masáže

Filip o štúdiu na Harvarde – pre väčšinu Slovákov je to finančne menej náročné ako štúdium doma

Radi zbierame príbehy úspešných Slovákov v zahraničí a 20-ročný Filip je jedným z nich. Podarilo sa mu dostať na Harvard. Ak je tvojím snom študovať na prestížnej univerzite, tento rozhovor si určite nedaj ujsť. 

Filip nám detailne prezradil priebeh celého prijímacieho procesu, ako sa mu podarilo dostať na školu, či svoj univerzitný život. Dozvieš sa, koľko stojí školné a aké konkrétne podmienky musíš splniť, ak chceš získať 100 % finančnú podporu. 

ako sa dostaneš na Harvard

Rozhovor s Ninou Janovou 

Tiež ti prinášame rozhovory so známymi tvárami zo sociálnych sietí a odhaľujeme ti zákulisie slovenského šoubiznisu a hudobnej scény. Tanečníčka, tiktokerka a influencerka Nina Janová (21) je na slovenskej hudobnej scéne čoraz populárnejšia, na konte má už spoluprácu so Simou, s Pil C-im a aj Rytmusom.

V rozhovore s Ninou sa dozvieš, ako vyzerá spolupráca so slovenskými rapermi alebo ako sa jej podarilo získať hype. Tiež naznačila, že z čoho by dokázala vytvoriť škandál a koľko si tancovaním môžeš zarobiť. 

prečítaj si rozhovor s ninou
Nina Janová Tanec
Zdroj: REFRESHER/Tomáš Gončár

7 slovenských raperov, ktorí skončili vo väzení

Ako sme ti už naznačili v úvode, venujeme sa aj náročným spoločenským témam. Jednou z nich je aj život za mrežami. Niektorí slovenskí raperi nám priblížili svoju trestnoprávnu minulosť do detailov. Jedným z nich bol aj Luger, ktorý detailne opísal, čo bolo dôvodovom úmyselnej vraždy, ktorú spáchal. 

Okrem Lugerovho konania ti objasníme aj koľko gramov kokaínu našla v aute hliadka Karlovi alebo koľko kíl drog týždenne dokázal predať Loko Loko. 

toto je 7 odsúdených raperov
Domov
Zdieľať
Diskusia