Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2023, 14:41
Čas čítania 0:57
Radka Klučárová

Slovenský internet sa baví na palacinkovom konflikte. Černáka ľudia prirovnávajú ku Gordonovi Ramsaymu

ZAUJÍMAVOSTI MARIAN KOČNER MIKULÁŠ ČERNÁK VÄZENIE ŽIVOT VO VÄZENÍ
Uložiť Uložené

Marian Kočner totiž odmietol jesť palacinky, ktoré v kuchyni pripravil Mikuláš Černák. Na palacinkový beef reagovali v novom letáku aj známe supermarkety.

Na konflikte mafiána Mikuláša Černáka a odsúdeného podnikateľa Mariana Kočnera sa baví celý slovenský internet. Na verejnosť sa dnes dostala správa o tom, že medzi touto dvojicou väžňov vznikol v Leopoldove ostrý konflikt pre palacinky. 

Marian Kočner totiž odmietol jesť palacinky, ktoré v kuchyni pripravil Mikuláš Černák. Podľa jeho vkusu boli príliš hrubé. „Ja toto jesť nebudem, palacinky majú byť tenké!“ povedal podľa portálu Plus 7 dní

Černáka sa údajne dotklo Kočnerovo arogantné správanie a medzi väzňami došlo k ostrej výmene názorov. Tá sa však skončila iba pri slovnej potýčke. Slováci sa témy okamžite chytili a takmer ihneď internet zaplavili vtipné memes. Vybrali sme tie najlepšie z nich. 

Na palacinkový konflikt reagovali aj známe supermarkety

Slováci sa zabávajú na konflikte dvoch najznámejších slovenských väzňov. Vzniklo meme, ktoré kuchárske schopnosti Mikuláša Černáka prirovnáva k schopnostiam šéfkuchára 

Gordona Ramsayho, či obrázok, v ktorom Kočner za palacinky udeľuje 0 bodov v známej šou Bez servítky.

Na vtipnú situáciu okrem satirických stránok okamžite zareagovali aj populárne obchodné reťazce, ktoré marketingovo šikovne využili potenciál palacinkovej kauzy. „Keď je dobrý Mikuláš, palacinky dobré máš,“ baví svojich zákazníkov Kaufland v novom letáku. „Naše palacinky vám nikto nevráti,“ sľubuje Lidl a promuje tak svoju kuchyňu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jurove ozbíjané huncútstva (@jurovehuncutstva)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia