Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2023, 15:59
Čas čítania 0:35
Samuel Barienčík

Tisci a Separ fackajú tvoju babku po zadku. Vydávajú bláznivý videoklip aj so známou 63-ročnou herečkou

OSOBNOSTI SEPAR SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Vždy som mal najlepšie baby v klipoch, tvrdí raper Tisci.

Raper Tisci zo ConspiracyFlat Studia vydal novú skladbu s názvom HipHop, za ktorej produkciou stojí PG a Mjay. V novinke Tisci hovorí o tom, čo robí, keď mu tvoja babka povie, že nevie variť. „Tvoja babka povedala, že vraj neviem variť, dal som jej facku na riť, dal som jej facku na ksicht,“ rapuje.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tisci (@tiscinko)

A nielen to, v najnovšej pesničke, ktorá vyšla aj so sprievodným videoklipom, hovorí o dnešných dievčatách a ukazuje nám, čo je hip-hop. Na novinke mu sekunduje aj Separ, ktorý zas rapuje o svojom biznise a o tom, že zarába, aj keď spí. Ani on si však servítku pred ústa nedáva.

Vo videoklipe okrem rapovej dvojice účinkuje aj 63-ročná slovenská herečka Daniela Gudabová, známa napríklad zo seriálu Horná Dolná alebo z filmu Invalid. O prepracovaný klip sa postaral známy videomaker a režisér Danpingdon. Čo hovoríš na novinku?

Domov
Zdieľať
Diskusia