Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2023, 17:36
Čas čítania 1:27
Richard Balog

Drake a J. Cole sa zahrali na Ronalda a Messiho. V novom klipe napodobňujú aj slávne meme zo Spider-Mana

Drake a J. Cole sa zahrali na Ronalda a Messiho. V novom klipe napodobňujú aj slávne meme zo Spider-Mana
Zdroj: YouTube
HUDBA DRAKE RAP
Uložiť Uložené

Champagne Papi oznámil aj dátum, kedy vydá svoj ďalší album.

Drake je v životnej forme, o čom nás tentoraz presvedčil vo vizuále k skladbe First Person Shooter, na ktorej spolupracoval J. Cole. Najväčší hit z Drizzyho albumu For All the Dogs dostal skvelý videoklip s podarenými odkazmi na ikonické momenty z popkultúry.

Svetlo sveta uzrel len niekoľko hodín nato, ako hviezdni interpreti oznámili spoločné turné It’s All A Blur Tour – Big As the What? (odkaz na refrén skladby), ktoré bude mať presne 22 zastávok naprieč celou Severnou Amerikou a uskutoční sa v roku 2024. 

Odporúčané
2 Chainz si na narodeniny kúpil striptízový klub. Okrem toho aj novú kosačku, aby sa cítil ako obyčajný človek 2 Chainz si na narodeniny kúpil striptízový klub. Okrem toho aj novú kosačku, aby sa cítil ako obyčajný človek 22. októbra 2023, 12:59
Drake a J. Cole vo videoklipe k skladbe First Person Shooter napodobnili fotografiu z kampane módneho domu Louis Vuitton.
Drake a J. Cole vo videoklipe k skladbe First Person Shooter napodobnili fotografiu z kampane módneho domu Louis Vuitton. Zdroj: YouTube

Video je prácou režiséra Gibsona Hazarda. Príbeh sa začína cameom Briana Baumgartnera, ktorý hral Kevina Malonea v seriáli The Office. Následne nato sa raperi pustia do rôznych aktivít, ako napríklad pingpong alebo šach, pri ktorom napodobnili známu kampaň značky Louis Vuitton s Cristianom Ronaldom a Lionelom Messim.

V čase okolo 2:15 vzdajú Drake a J. Cole hold aj jednému z najznámejších meme zo Spider-Mana, keď na seba vzájomne ukazujú. Vizuál sa končí záberom na masívnu sochu The Boy postavenú v rodnom meste kanadského rapera.

Pozornosť si získal aj najnovší šperk v zbierke hlavy labelu OVO, ktorý je prácou klenotníčky Nadine Ghosn. Retiazka, ktorá odkazuje na album For All the Dogs, váži podľa slov Ghosn viac ako 4 kilogramy a je z 18-karátového bieleho zlata s použitím 50 karátov diamantov.  

Pozri si videoklip a v komentároch nám napíš, ako sa ti tento originálny vizuál páčil. My udeľujeme plný počet bodov. 

I love a dinner with some fine women when they start debatin' about who the G.O.A.T.
I'm like go on 'head, say it then, who the G.O.A.T.?
Who the G.O.A.T.? Who the G.O.A.T.? Who the G.O.A.T.?
Who you bitches really rootin' for?
Like a kid that act bad from January to November, ni**a, it's just you and Cole.

Drake zároveň oznámil, že dnes o polnoci vydá nový album s názvom Scary Hours 3. Informáciu predstavil prostredníctvom krátkeho sprievodného videa, v ktorom vstupuje do Roy Thomson Hall v domácom Toronte, pričom hovorí o svojej poslednej tvorbe, konkrétne o albume For All the Dogs. Spomína, že sa cíti nesmierne sebavedome a je naň hrdý. 

Champagne Papi neprezradil, koľko bude na albume skladieb ani akých hostí budeme počuť na spoluprácach. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi)

Odporúčané
KVÍZ: Uhádneš názov Drakeovej skladby podľa záberu z videoklipu? KVÍZ: Uhádneš názov Drakeovej skladby podľa záberu z videoklipu? 10. septembra 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia