Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. októbra 2023, 12:59
Čas čítania 1:20
Richard Balog

2 Chainz si na narodeniny kúpil striptízový klub. Okrem toho aj novú kosačku, aby sa cítil ako obyčajný človek

2 Chainz si na narodeniny kúpil striptízový klub. Okrem toho aj novú kosačku, aby sa cítil ako obyčajný človek
Zdroj: Steven Ferdman/Getty Images
OSOBNOSTI 2 CHAINZ RAP
Uložiť Uložené

46-ročný interpret prezradil túto informáciu vo večernej talkshow moderátora Jimmyho Fallona.

Známi americkí raperi oslavujú svoje narodeniny vo veľkom štýle a nedávajú si darčeky ako bežná časť populácie, o čom nás najnovšie presvedčil 2 Chainz. Ten si k nedávnym 46. narodeninám kúpil striptízový klub, prezradil to v kresle u moderátora Jimmyho Fallona v jeho večernej talkshow.

Interpret, ktorého môžeš poznať vďaka hitom ako Birthday Song s Kanyem Westom, I’m Different alebo 4 AM s Travisom Scottom, sa okrem toho pochválil aj kúpou novej kosačky. Tú si vraj kúpil preto, aby sa cítil ako obyčajný človek. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Tonight Show (@fallontonight)

Odporúčané
KVÍZ: Uhádneš názov najväčších rapových hitov, ktoré rotovali v hitparádach pred piatimi rokmi, podľa úryvku z textu? KVÍZ: Uhádneš názov najväčších rapových hitov, ktoré rotovali v hitparádach pred piatimi rokmi, podľa úryvku z textu? 21. októbra 2023, 13:30

„Kúpil som si kosačku na trávu a striptízový klub,“ povedal 2 Chainz, keď sa Lil Wayne nevedel udržať v smiechu po otázke Jimmyho Fallona, čo robil raper na svoje posledné narodeniny v septembri. „Celý život som žil v bytoch, potom som sa stal raperom, kúpil som si dom a mal som peniaze, takže som platil ľuďom, aby pre mňa robili všetko – ako to robí väčšina bohatých ľudí. A potom som sa zobudil a povedal som si: Vieš čo? Nikdy si ešte nekosil trávu,“ dodal.  

2 Chainz svoju novú kosačku značky John Deere ukázal fanúšikom už minulý mesiac na Instagrame, keď sa v jednom z príspevkov zamýšľal nad tým, ako si v manželstve zvyká na bežný život plný každodenných povinností. Počas rozhovoru následne povedal, že jeho striptízový klub sa volá Candy Land a nachádza sa v Atlante, kde raper žije.

V závere relácie The Tonight Show zahrali 2 Chainz a Lil Wayne aj skladbu Presha, ktorá bude na ich novom spoločnom albume Welcome 2 Collegrove. Ten vychádza už 17. novembra a bol hlavným dôvodom návštevy oboch interpretov u Jimmyho Fallona. Pozri si záznam z vystúpenia. 

2 Chainz je americký raper, ktorý vydal svoj debutový album Based on a T.R.U. Story v roku 2012 a odvtedy patrí medzi najpočúvanejších interpretov žánru. Okrem rapu má aj vlastnú reláciu Most Expensive Shit, v ktorej ukazuje hriešne drahé produkty vrátane kávy za 600 dolárov, prepychových nehnuteľností za desiatky miliónov alebo jointu za 50-tisíc dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia