Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2023, 11:51
Čas čítania 0:34
Samuel Barienčík

„Moje druhé meno je rytmus,“ rapuje Separ. V novinke experimentuje s elektronickou hudbou

HUDBA HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Člen DMS v skladbe Bejšíí rapuje o tom, že miluje rap, ktorý nadáva druhým.

Separ v piatok vydal novú skladbu s názvom Bejšíí v spolupráci s producentom Petrom Pannom. „Moje druhé meno je rytmus a ostatní by mali fakt uhnúť,“ rapuje Separ vo svojej novej skladbe, ktorá sa nesie v štýle rýchleho BPM s prvkami elektronickej tanečnej hudby (EDM). Vypočuť si ju môžeš na streamovacích platformách Spotify, Apple Music či Tidal.

Člen rapového zoskupenia DMS na svojom Instagrame navyše informoval o tom, že tento singel neostane len vo forme audia. Chystá sa k nemu vydať aj sprievodný videoklip, ktorý by podľa jeho slov mal uzrieť svetlo sveta buď v nedeľu, alebo v pondelok.

„Horí mi direct aj označenia. Vidím vás, užívate sa to,“ uviedol raper na margo novej skladby. „Prvýkrát to (Bejšíí, pozn. red.) zahrám v Banskej Bystrici na svojej narodeninovej oslave, ktorá prebehne už 18. 11.,“ dodal Separ s tým, že k dispozícii je už len posledných 50 lístkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia