Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. novembra 2023, 12:48
Čas čítania 0:36
Samuel Barienčík

Zomrel známy slovenský fitnes tréner. Influencera, ktorého sledovali desiatky tisíc ľudí, trápilo autoimunitné ochorenie

OSOBNOSTI FITNES SPRÁVY Z DOMOVA ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Smutnú správu oznámila jeho manželka na sociálnej sieti. Vysvetlila aj príčinu tragickej smrti.

Známy slovenský fitnes tréner Ladislav Alexander Jankovič, známy pod pseudonymom Jankowitch, zomrel vo veku 49 rokov. O smutnej správe informovala jeho manželka Lenka prostredníctvom Facebooku.

„S najväčšou bolesťou, akú som mohla zažiť, vám oznamujem, že môj milovaný manžel dnes o 9.56 navždy odišiel. Milujem ťa navždy,“ napísala Lenka Jankovič. 

Vysvetlila aj príčinu tragickej smrti svojho manžela. Ladislav podľa jej slov dlhé roky bojoval s Crohnovou chorobou. „Laci bojoval dlhé roky s Crohnovou chorobou, až jeho telo zoslablo a nedokázalo už ísť ďalej. Podstúpil náročnú operáciu a po týždni boja to jeho telo už nedokázalo zvládnuť.“ 

Lenka svojmu nebohému manželovi odkazuje, že má v dome 4 baby, ktoré ho veľmi milovali, veľa klientov a kamarátov, ktorí na neho nikdy nezabudnú a stále ho budú milovať.

Úspešný tréner a fitnes influencer mal na Instagrame viac ako 21-tisíc a na Facebooku vyše 56-tisíc sledovateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia