Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2023, 15:43
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Horor It Follows dostane pokračovanie. Ľudia budú v They Follows roznášať kliatbu sexom

Horor It Follows dostane pokračovanie. Ľudia budú v They Follows roznášať kliatbu sexom
Zdroj: Neon
FILMY A SERIÁLY THEY FOLLOW
Uložiť Uložené

V pokračovaní si zahrá hlavná postava z jednotky a nakrúti ho rovnaký režisér.

Distribučná spoločnosť Neon oznámila prípravy snímky s názvom They Follow, ktorá bude priamym pokračovaním obľúbeného hororu It Follows z roku 2014. V snímke It Follows diváci sledovali mladíkov, ktorí roznášali kliatbu tak, že sa vyspali s niekým iným. Zatiaľ čo mali kliatbu, prenasledovala ich neznáma entita.

Odporúčané
Netflix v novembri: Stallone odhalí svoje tajomstvá v dokumente a zo Squid Game sa stane najväčšia reality show na svete Netflix v novembri: Stallone odhalí svoje tajomstvá v dokumente a zo Squid Game sa stane najväčšia reality show na svete 31. októbra 2023, 12:00

Nedalo sa pred ňou ukryť, iba utiecť, keďže bola pomalá. Dokým sa jej však človek nezbavil, nemohol pokojne spať ani žiť normálny život a neustále sa musel presúvať. Až dokým nemal sex s niekým iným a kliatba sa nepreniesla na nového človeka.

V pokračovaní si zahrá Maika Monroe, ktorá stvárnila hlavnú postavu aj v jednotke. Režisérom bude David Robert Mitchell. Ten natočil aj jednotku a okrem toho režíroval film Under the Silver Lake. They Follow sa do kín dostane zrejme koncom roka 2024 alebo v roku 2025.

Domov
Zdieľať
Diskusia