Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2023, 10:43
Čas čítania 0:39
Lukáš Čelka

Zámok poškvrnený exorcizmom, ale aj Draculov hrad: toto sú najstrašidelnejšie ubytovania na svete (Podcast)

ZAUJÍMAVOSTI NOČNÁ ŠICHTA STRAŠIDELNÉ DOMY STRAŠIDELNÉ PRÍBEHY
Uložiť Uložené

Trúfol by si si na niektorom z týchto miest prespať?

Strašidelný zámok, kaštieľ poškvrnený exorcizmom, ale aj hotel, v ktorého izbách sa vraždilo. Na portáli Airbnb nájdeš množstvo ubytovacích zariadení opradených desivými legendami. 

Samozrejme, takéto miesta sú lákadlom najmä pre ľudí vyhľadávajúcich darkturizmus a lovcov duchov. Len málokto z nás by v ich temných zákutiach sklonil hlavu. Ale ak by si predsa chcel zažiť ten najdesivejší Halloween v živote, pokojne sa môžeš inšpirovať novým dielom podcastu Nočná Šichta.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nočná Šichta (@nocna_sichta)

Dozvieš sa v ňom napríklad, koľko zaplatíš za noc v slávnom Draculovom zámku v Rumunsku, ale aj to, prečo je anglické mesto York považované za najstrašidelnejšie na svete. Apartmán „The trembling madness“, známy aj ako „Komnata šialenstva“, ktorý sa v meste nachádza, je už celé roky spájaný podivnými úkazmi. 

Mnohí bývalí hostia apartmánu tvrdia, že počas svojho pobytu videli alebo počuli niečo neobvyklé. Väčšina z nich spomínala detský plač, ktorý sa starým domom začal ozývať o tretej hodine v noci. Ubytovacích zariadení s podobnými „úkazmi“ nájdeš desiatky po celom svete. Trúfal by si si v nejakom z nich prespať?

Domov
Zdieľať
Diskusia