Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti CCC.
3. novembra 2023, 11:30
Čas čítania 1:46
Sponzorovaný obsah

Koža je horúcim trendom jesene. Tieto kožené topánky a kabelky ti rozhodne nemôžu chýbať v šatníku

Koža je horúcim trendom jesene. Tieto kožené topánky a kabelky ti rozhodne nemôžu chýbať v šatníku
Zdroj: ccc
MÓDA CCC MÓDA
Uložiť Uložené

Teploty prudko klesli, a ak zisťuješ, že k svojmu obľúbenému svetru si nemáš čo obuť, zamier do tejto predajne.

Kvalitná kožená obuv či kabelka je must have kúskom bez ohľadu na sezónu a mala by byť pevným základom každého šatníka. Keď nevieš nájsť svoju novú jesennú srdcovku medzi tým, čo máš doma, trendy značky Badura, Lasocki a Gino Rossi, ktoré nájdeš v predajniach CCC, ťa prekvapia vkusnými modelmi jesennej kolekcie 2023.

 

Rôzne modely topánok, ktoré nešetria kvalitným prevedením a nadčasovým vzhľadom, nájdu v najnovších kolekciách aj páni. Jesenná kolekcia CCC značiek ponúka pánom vysoké kožené šnurovacie topánky, štýlové mokasíny, ale aj klasickú „nestarnúcu“ členkovú obuv, ktorá by mala byť súčasťou šatníka každého muža. Debatu o tom, prečo treba siahnuť práve po koži, azda ani netreba rozvíjať.

CCC
Zdroj: CCC

Obuj sa do pohodlia s novou kolekciou od Lasocki

Vieme, teploty vonku nepatria k tým, ktoré by práve lákali na dlhé vychádzky. No v štýlovej a pohodlnej obuvi od Lasocki sa aj napriek tomu budeš cítiť počas celého dňa ako v bavlnke. Pochmúrne počasie sa lepšie zvláda pri pohľade na svoje nové topánky. 

Pripravuješ sa na dôležitý pracovný míting? Tmavohnedé mokasíny skombinuj so svetlým oblekom, kobaltovo-modrými ponožkami a nik ťa neprehliadne. Ak to chceš dať na „business casual“, odporúča sa zvoliť džínsy s bielou košeľou. Svoj outfit doplň o kabelku, do ktorej sa zmestia všetky tvoje nevyhnutné veci, a vyraz do ulíc.

CCC
Zdroj: CCC

Či už si potrpíš na veľkú, malú, svetlejšiu, či tmavšiu kabelku, v novej širokej ponuke kolekcie Lasocki nájdeš presne to, čo hľadáš. Kvalitné kožené kabelky, doplnky a topánky nájdu v kamennej predajni, aplikácii a na webe CCC aj muži.

Ozvláštni si outfit širokými čižmami značky Gino Rossi

Nová kolekcia značky Gino Rossi si získala srdcia mnohých zákazníkov. Shopper bag čiernej farby v kombinácii s čižmami so širokým zvrškom na malom podpätku sa hodí ku každému farebnému jesennému outfitu.

CCC
Zdroj: CCC

Preferuješ, naopak, menšie kabelky a topánky bez podpätku? Žiadny problém. Nová kolekcia Gino Rossi ponúka množstvo rôznych dizajnov, medzi ktorými si vyberú nielen milovníčky podpätkov, ale aj tie, ktoré radšej stoja nohami pevne na zemi. Samozrejme, na svoje si prídu aj páni, ktorí milujú ležérnu eleganciu.

Prehliadaj novú kolekciu ECCO

Badura ponúka štýl, komfort a top kvalitu

Čižmy s vysokou sárou sú povinnou výbavou na chladné dni. Tie značky Badura siahajú vysoko nad kolená a sú upravené do plastických záhybov, ktoré pôsobia naozaj štýlovo. Favoritom je model z kože v medovom odtieni.

Zaujímavé sú však aj klasické čierne čižmy so špicatou špičkou a šnurovacie poltopánky s vysokou podrážkou, ktoré ľahko skombinuješ s koženými kabelkami. Tieto topánky nájdeš v rôznych modeloch, ktoré potešia tvarom a zaujmú detailmi. Nová kolekcia Badura nepoteší len dámy, ale aj pánov, ktorí si potrpia na kvalitu a pohodlie.

CCC
Zdroj: CCC

Široký výber kožených modelov za dostupné ceny nájdeš v predajniach CCC, v aplikácii alebo na webe https://ccc.eu/sk/.

Domov
Zdieľať
Diskusia