Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2023, 13:48
Čas čítania 0:52
Barbora Adamkovičová

VIDEO: 13 kúpeľní či súkromné divadlo. Jennifer Lopez predala svoju luxusnú vilu za 34 miliónov

HUDBA JENNIFER LOPEZ LUXUSNÉ DOMY SLÁVNYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

J. Lo mala na záhrade dokonca aj súkromné jazero s vlastnou plážou.

Sídlo Jennifer Lopez si našlo nového majiteľa. Luxusnú vilu s rozlohou viac ako tisíc štvorcových metrov na pozemku s veľkosťou vyše 32-tisíc m2 speváčka predala za neuveriteľných 34 miliónov dolárov, informoval The Wall Street Journal.

Na trh sa vila dostala len pol roka po svadbe s hercom Benom Affleckom. Dom sa nachádza v rezidenčnej časti Bel Air v Los Angeles, čo je veľmi populárna lokalita pre tamojšie celebrity. Okolitá príroda pôsobí ako útočisko pred reálnym svetom, o čom svedčí aj masívna drevená brána pri vstupe na pozemok.

Interiér pozostáva z 9 spální a 13 kúpeľní, elegantnej knižnice a obývacej izby, súkromného divadla a haly slúžiacej buď ako telocvičňa, alebo štúdio jogy. Taktiež tu nájdeš kuchyňu vyhradenú pre šéfkuchára či raňajkový bar, čo len zdôrazňuje veľkoleposť sídla. Dôležitým estetickým prvkom je kombinácia dreva a kameňa, ktorú si všimneš takmer všade. 

Nudiť sa tu nebudeš

Areál ponúka hneď niekoľko príležitostí, ako zabaviť hostí. Súčasťou pozemku je 100-miestny amfiteáter a súkromné jazero s piesočnatou plážou a vonkajšou sprchou. Samozrejme, v speváčkinom luxusnom obydlí nechýba ani samostatný dom pre hostí, s vlastnou terasou a ohniskom.

Odporúčané
Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť 24. apríla 2024, 16:30

Pôvodná cena luxusného príbytku bola vyše 42 miliónov, no tou Jennifer nezaujala žiadnych potenciálnych kupcov. Nakoniec pristala „len“ na 34 miliónov a spolu s deťmi a manželom Benom Affleckom sa presťahovala do vysnívaného domova za vyše 60 miliónov amerických dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia