Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Mejkap pre mužov už zoženieš aj v tejto slovenskej drogérii. Toto je pravý dôvod, prečo muži potrebujú vlastné beauty produkty

Marketing nemusí byť na škodu, ak tým pomáha prekonať stigmu

Podľa chemičky Balabánovej má kozmetika s marketingom zameraným na mužov istú výhodu: že si ju muži skôr kúpia. „Isto, od konvenčných produktov sa to nijako nelíši, takže muži nemusia byť limitovaní len nápisom men na krabičkách. Ale treba uznať, že muži si zvyčajne nekúpia klasickú kozmetiku, pretože napríklad pôsobí zženštilo alebo vonia po kvetoch. Preto je fajn, že je tu celý rad pre mužov.“ 

Takto označená kozmetika pomáha debagatelizovať predstavu muža, ktorý sa o seba stará, ktorý si napríklad zakryje kruhy pod očami, upraví obočie alebo jednoducho nakrémuje tvár.


Šenková dodáva, že pri mužoch zvyčajne netreba takú širokú škálu produktov, pokiaľ ide o líčenie. Nezvykli si robiť výrazné kontúry alebo veľmi červené líčka, skôr chcú, aby to bolo čo najmenej viditeľné, a tieto podmienky Revolution rad na prvý pohľad spĺňa. V ponuke vidieť síce aj lícenku – tá sa možno až tak v našich končinách predávať nebude – no nie sú tam očné linky a podobné, výraznejšie produkty.

Kam ďalej? Stay fresh s týmito článkami:
– Ak chceš o téme pánskej kozmetiky vedieť ešte viac, klikni sem pre názor dermatologičky a údaje zo slovenskej drogérie o tom, po akých produktov páni najčastejšie siahnu.
– S Lussi sme sa rozprávali krátko po tom, čo získala ocenenie SOWA. O brandži vizážistov, o tom, koľko si zarobí, koľko do toho musela na začiatku investovať a či sa hocikto môže stať make-up artistom. Prečítaj si rozhovor.
– Tvárová joga je vraj prírodnou náhradou botoxu, sľubuje ostrejšie kontúry aj jemnejšie vrásky. Zisťovali sme, či tieto sľuby dokáže aj naplniť.
– Depilácia intímnych partií už nie je tabu ani u mužov. Prečítaj si rozhovor s depilatérkou Martinou o tom, akí klienti k nej chodia a či to vždy bolí tak, ako to v The Office vyzerá.
Čítaj viac o biznise s krásou. Na Refresheri nájdeš články o lokálnych beauty značkách, ktoré nás nadchli, rady, ako sa starať o pleť, vlasy či nechty, a pomôžeme ti zorientovať sa v nových trendoch v oblasti skincare a mejkapu.
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia