Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2023, 14:39
Čas čítania 0:52
Adriana Královičová

Ochrankár Taylor Swift sa vzdal dobre plateného „jobu“ na jej Eras Tour a odišiel bojovať do svojej rodnej krajiny

HUDBA IZRAEL KONFLIKT IZRAEL PALESTÍNA (PÁSMO GAZY) TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

K rozhodnutiu ho dohnali smrteľné útoky v rámci vojnového konfliktu medzi Hamasom a Izraelom.

Jeden z ochrankárov, ktorý s Taylor Swift pracoval počas jej Eras Tour, sa vzdal svojho „jobu“ a pripojil sa k IDF (izraelským obranným silám) v rámci prebiehajúcej vojny s teroristickou skupinou Hamas. Aj keď mal v Amerike dobrý život, nemohol sa viac pozerať na to, čo sa deje s jeho rodnou krajinou, píše Variety s odvolaním sa na tvrdenia izraelského novinára Eran Swisa. 

Podľa magazínu si muž prial, aby nebolo jeho meno zverejnené. „V USA som mal celkom dobrý život. Získal som úžasnú prácu snov, ktorú milujem, skvelých priateľov, ktorých považujem za rodinu, a hlavne veľmi pohodlný domov. Nemusel som sem prísť, ale nemohol som stáť na vedľajšej strane. Rodiny sú vyvražďované a upaľované zaživa vo svojich domovoch. Len za to, že som Žid alebo Izraelčan,“ cituje muža Variety. 

Vo vyhlásení dodal, že jedna strana chráni bábätká, deti a starých ľudí, druhá strana ich používa ako ľudské štíty. Ľudí vyzval na to, aby si predstavili, že by sa podobné zverstvá diali v ich vlastnej krajine, susedom či rodine. 

Taylor Swift, Eras Tour, Hamas, Izrael
Zdroj: Tiktok (@mddholt)

Muža v poslednom čase registrovali ľudia na sociálnych sieťach, keď na Tiktok pridávali rôzne videá z koncertu. Ochrankár pôsobil sebavedome a zo speváčky nespustil zrak. Taylor Swift sa nevyjadrila ani ku konfliktu na Blízkom východe, ani k jej ochrankárovi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia