Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2023, 12:53
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

Počas letu ich rušil prdiaci a chrápajúci pes. Nahnevaný pár dostal od spoločnosti vysoké odškodné

ZAUJÍMAVOSTI DOMÁCE ZVIERATÁ LIETADLO
Uložiť Uložené

Peniaze vraj venujú charite.

Gill a Warren Pressovci z Nového Zélandu dostali od spoločnosti Singapore Airlines kompenzáciu za rušivý let, ktorý museli absolvovať pri psovi. Ten v priebehu 13-hodinového letu pravidelne vypúšťal plyny a chrápal, píše LadBible

Keďže si však partneri zarezervovali prémiovú ekonomickú triedu, očakávali oveľa vyšší komfort. Zamestnancov síce požiadali, či by sa nemohli presunúť inde, no v lietadle boli voľné iba miesta v nižšej cenovej kategórii. Časom si presadli do priestorov určených pre zamestnancov, no škoda už bola na svete.

Keď po neuspokojivom lete žiadali od firmy refundáciu, dostali iba vouchery na cestovanie, čo im nestačilo. Letecká spoločnosť preto Pressovcom nakoniec vrátila peniaze v cene lístkov, a teda zhruba 1 410 dolárov.

Financie údajne plánujú darovať charite, ktorá sa zameriava na vodiacich psov pre ľudí s poškodeným zrakom. Gill Pressová tvrdí, že im nešlo o vrátanie peňazí, ale o princíp, aby sa ľudia za tento netradičný cestovný diskomfort zodpovedali.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Rawpixel
Domov
Zdieľať
Diskusia