Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. septembra 2023, 12:24
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Tvorca The Last of Us vytvoril nových Pirátov Karibiku: Nechápem, ako nám ho v Disney mohli schváliť

Tvorca The Last of Us vytvoril nových Pirátov Karibiku: Nechápem, ako nám ho v Disney mohli schváliť
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY PIRÁTI KARIBIKU
Uložiť Uložené

Craig Mazin pracuje na pokračovaní Pirátov Karibiku. Čo sa deje s filmom a uvidíme aj spin-off s Margot Robbie?

„Navrhli sme ten príbeh a mysleli sme si, že neexistuje šanca, že to zoberú. Bol to až príliš divný návrh na scenár. Ale oni to zožrali! Potom sme napísali (so scenáristom prvých štyroch častí Tedom Elliotom, pozn. red.) fantastický scenár, ale začal štrajk a všetci teraz vyčkávajú,“ povedal Craig Mazin pre Los Angeles Times. 

Odporúčané
10 rád, ktoré ti pomôžu zvládnuť Starfield: najlepšie lode, zbrane, questy a ako cheatovať hru 10 rád, ktoré ti pomôžu zvládnuť Starfield: najlepšie lode, zbrane, questy a ako cheatovať hru 7. septembra 2023, 16:00

Tvorca seriálov The Last of Us a Chernobyl Craig Mazin pracuje na novom filme Pirátov z Karibiku, no nie je jasné, kedy vznikne. Rovnako nie je jasné, či v ňom bude aj Johnny Depp ako Jack Sparrow. Depp vyhlásil, že sa do série už nikdy nevráti, no producent Jerry Bruckheimer povedal, že je to vo hviezdach. 

Okrem tohto filmu malo štúdio Disney pracovať aj na spin-offe, v ktorom by hlavnú rolu hrala Margot Robbie. Tá však povedala, že tvorcovia od scenáru nakoniec upustili a film nevznikne. Bruckheimer však dodal, že sa k scenáru chcú vrátiť neskôr a film nakrútiť, ale prednosť má scenár Craiga Mazina. 

Piráti Karibiku
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia