Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. septembra 2023, 12:05
Čas čítania 1:08
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Tyson Fury prišiel na staredown v kroksoch a bez košele, pričom si robil srandu zo svojej nadváhy. Súpera označil za malého

VIDEO: Tyson Fury prišiel na staredown v kroksoch a bez košele, pričom si robil srandu zo svojej nadváhy. Súpera označil za malého
Zdroj: Getty Images/Julian Finney
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX FRANCIS NGANNOU ŠPORT SPRÁVY ZO SVETA TYSON FURY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sebavedomá boxerská hviezda ukázala presne to, čo sme od nej čakali.

Doposiaľ neporazený britský boxer Tyson Fury a bývalý MMA šampión organizácie UFC Francis Ngannou sa stretli zoči-voči na tlačovej konferencii k ich spoločnému desaťkolovému boxerskému zápasu, ktorý uvidíme 28. októbra.

Zatiaľ čo Ngannou, prezývaný The Predator, prišiel na staredown elegantne oblečený v košeli a saku, Fury nezostal nič dlžný svojej povesti veľkohubého šoumena a prišiel v kroksoch a bez trička, pričom si ihneď začal robiť srandu zo svojej postavy a nadváhy.

Ngannoua dokonca sebavedome vyzýval, aby sa chytil jeho tuku na bruchu. Síce bývalý MMA zápasník z Kamerunu vyzeral v lepšej forme, Brit v zápasoch nikdy nevyzeral ako ukážkový atlét, no napriek tomu nikdy neprehral a z 33 výhier má na konte až 24 knokautov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Haymakers (@haymakers)



Navyše sa tentoraz prvýkrát ukázala veľká výšková prevaha Furyho. Síce Ngannou je so svojimi 193 centimetrami poriadnym obrom, Fury, prezývaný The Gypsy King, je s 206 centimetrami ešte o pol hlavy vyšší. Súperovi to dal pocítiť posmeškami. „Malý muž,“ opakoval mu Fury s úsmevom.  

Brit si nepripúšťa nič iné než výhru a vyhlásil, že keď porazí Ngannoua, chce pokračovať v boxe s veľkými hviezdami, pričom ďalším v rade by mal byť súčasný šampión ťažkej váhy UFC Jon Jones. Ten sa s Furym už viackrát podpichoval na sociálnych sieťach, k žiadnej dohode však zatiaľ nedošlo, pretože Jones chcel s Britom zápasiť v klietke, nie v ringu.

Ako sme písali začiatkom septembra, Ngannoua trénuje na boxerský duel s Furym legendárny Mike Tyson. Svojho zverenca dokonca poriadne vychválil na Instagrame. „Nie je ľahké na mňa zapôsobiť, ale Francis Ngannou vie, ako boxovať. Takto vyzerá oddanosť,“ napísal Tyson. Podľa jeho slov robí veľké pokroky. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ESPN Ringside (@espnringside)

Domov
Zdieľať
Diskusia