Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2023, 14:18
Čas čítania 0:35
Martin Adam Pavlík

Red Dead Redemption bude pokračovať ako James Bond, tvrdí zástupca partnerskej spoločnosti Rockstar Games

Red Dead Redemption bude pokračovať ako James Bond, tvrdí zástupca partnerskej spoločnosti Rockstar Games
Zdroj: Rockstar Games.
TECH HRY RED DEAD REDEMPTION SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Žeby sme sa čoskoro dočkali tretieho pokračovania?

Ako píše LADbible, materská spoločnosť Rockstar Games Take-Two potvrdila, že Red Dead Redemption bude určite pokračovať. Jej zástupca budúcnosť hry prirovnal k Jamesovi Bondovi, čo by mohlo znamenať, že dostane niekoľko pokračovaní. 

A hoci od vydania druhého dielu populárnej drsnej westernovej hry ubehlo už päť rokov, Strauss Zelnick z Take-Two povedal, že vývojári a tvorcovia hier môžu riskovať vyhorenie titulov, ak budú každoročne vydávať nové diely. Preto by sme vraj mali byť vďační za dlhé čakanie.

Podľa neho má ísť o vzácnu udalosť a chce vytvoriť niečo, čo budeme považovať za neuveriteľne fenomenálne. Jednoducho vydanie tretej časti má byť špeciálnou udalosťou. Prvý diel série vyšiel v roku 2010 (predchádzala mu menej známa hra Red Dead Revolver z roku 2004).

V hre situovanej do roku 1911 sledujeme príbeh kovboja Johna Marstona, ktorého manželka a syn sú zajatí vládou ako rukojemníci. Aby ich udržal pri živote, musí pre vládu vykonávať rôzne služby. 

Red Dead Redemption 2
Zdroj: Rockstar Games/propagační materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia