Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. augusta 2023, 8:08
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

The Killer: David Fincher a Michaell Fassbender nakrútili pre Netflix film o chladnokrvnom vrahovi

The Killer: David Fincher a Michaell Fassbender nakrútili pre Netflix film o chladnokrvnom vrahovi
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE KILLER
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer na očakávaný thriller The Killer od legendárneho režiséra Davida Finchera. Na Netflixe vyjde už čoskoro.

Vynikajúci režisér David Fincher (Se7en, Gone Girl...) sa vracia k tomu, čo mu ide najlepšie – pracovať s napätím a atmosférou drásajúcou nervy v thrillerovom žánri. Jeho najnovší film The Killer je o chladnom, metodickom a bezcitnom zabijakovi (Michael Fassbender), ktorý číha na svoju ďalšiu obeť, no stráca pri tom triezvy pohľad na svoju prácu. 

Odporúčané
Nové seriály a filmy na Apple TV+ v septembri: Novinky vyvrcholia návratom Morning Show s ikonickým hercom z Mad Men Nové seriály a filmy na Apple TV+ v septembri: Novinky vyvrcholia návratom Morning Show s ikonickým hercom z Mad Men 29. augusta 2023, 17:00

Fincher film nakrútil podľa komiksovej predlohy, a ak bude atmosféra podobná, diváci sa dočkajú drsného noir thrilleru vo svete zabijakov bez morálneho kompasu. 

Okrem Fassbendera si zahrali aj Tilda Swinton (Snowpiercer, Doctor Strange). The Killer sa do vybraných kín dostane 28. októbra a následne exkluzívne na Netflix 10. novembra 2023. The Killer bude prvým filmom Michaela Fassbendera po štyroch rokoch (naposledy sa objavil v X-Men: Dark Phoenix v roku 2019). 

Domov
Zdieľať
Diskusia