Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. augusta 2023, 17:06
Čas čítania 1:22
Adriana Královičová

VIDEO: Mr. Beast prežil 7 strašných dní na mori a zlomil svetový rekord. Za prvých 24 hodín si video prehralo 46 miliónov ľudí

VIDEO: Mr. Beast prežil 7 strašných dní na mori a zlomil svetový rekord. Za prvých 24 hodín si video prehralo 46 miliónov ľudí
Zdroj: YouTube/ Mr. Beast
ZAUJÍMAVOSTI OSOBNOSTI SVETOVÉ REKORDY YOUTUBE
Uložiť Uložené

Mr. Beast má na svojom kanáli 174 miliónov odberateľov. Vo svojej tvorbe sa venuje rôznym „challenge“ videám či nebezpečným kúskom.

Americký youtuber Mr. Beast, vlastným menom Jimmy Donaldson, prekonal ďalší youtubový rekord. Jeho najnovšie video s názvom 7 Days Stranded At Sea (pridal ho na svoj kanál v sobotu 5. augusta 2023) si za 24 hodín pozrelo 46 miliónov ľudí. Dnes má už 61 314 086 videní.

Odporúčané
Najväčší youtuber MrBeast odhadol, akú hodnotu má jeho kanál v miliardách dolárov. Ohromujúcu čiastku viaže na celý svoj biznis Najväčší youtuber MrBeast odhadol, akú hodnotu má jeho kanál v miliardách dolárov. Ohromujúcu čiastku viaže na celý svoj biznis 13. februára 2023, 9:22

Vo videu môžeš vidieť, ako spolu so štyrmi priateľmi strávi sedem dní uviaznutý uprostred oceánu na drevenej plošine. „Nové video prekonalo svetový rekord v počte pozretí nehudobného videa za 24 hodín! Žijem život, o akom som sníval každú noc, keď som mal 13 rokov. Všetkých vás milujem a veľmi pekne vám ďakujem za sledovanie našich videí. Nikdy vás nebudem brať ako samozrejmosť,“ poďakoval svojim fanúšikom youtuber na Twitteri.

Pod príspevkom v komentári dodal, že už kašle na ľudí, ktorí tvrdia, že úspech má len preto, lebo rozdáva ľuďom peniaze. Tvrdí, že vo videu s kamarátmi trpeli a zároveň vtipkovali, no zlomili svetový rekord.

Odporúčané
Najznámejší youtuber sveta priznal, že dostal pozvanie na palubu ponorky Titan, ktorá tragicky implodovala. Nakoniec odmietol Najznámejší youtuber sveta priznal, že dostal pozvanie na palubu ponorky Titan, ktorá tragicky implodovala. Nakoniec odmietol 26. júna 2023, 8:30

Priatelia sa vydali uprostred oceánu len na provizórnej „loďke“, ktorá nemala ani strechu. Svojpomocne si však postavili stan, ktorý ich mal ochrániť. Silu prírody ucítili hlavne vtedy, keď museli bojovať so zlými poveternostnými podmienkami, s nedostatkom pitnej vody či jedla.

Skupina piatich kamarátov prežila aj naozaj nebezpečné noci. „Toto je brutálne, neprestáva pršať. Všetci skončíme na dne,“ zúfalo bojovali proti nočnej búrke. So sebou si zobrali zásoby jedla aj pitia, ktoré sa im však začali časom míňať. Počas pobytu na rozbúrenom oceáne si našli aj „kamaráta“. Na plťke im pristál pelikán, ktorému dali meno Bryan. Ten im počas stavania stanu robil spoločnosť, na konci sa prišiel „rozlúčiť“ s celou rodinou. 

Priatelia nebezpečné podmienky prežili, posledné dni sa dokonca rozhodli kúpať v oceáne, pretože im bolo veľmi teplo. „Toto je jedno z najhorších ,challenge‘ videí, ktorého som súčasťou,“ priznáva jeden z kamarátov. „Táto skúsenosť ma prinútila vážiť si všetky veci vo svojom živote,“ dodáva ďalší. 

Youtubový rekord nepokoril prvýkrát, v roku 2021 uverejnil video Squid game. Bolo najrýchlejšie rastúcim nehudobným videom, ktoré dosiahlo 100 miliónov pozretí. Začiatkom tohto roka predbehol aj Pewdiepieho v celkovom počte pozretí kanála s neuveriteľnými 29 077 461 841 návštevami.

Anketa:
Podstúpil/-a by si takýto challenge?
Nikdy.
Jasné, za skúšku nič nedám.
Nikdy.
50 %
Jasné, za skúšku nič nedám.
50 %
Domov
Zdieľať
Diskusia