Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. júla 2023, 10:00
Čas čítania 8:00
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola je po krvavej prehre späť. Najkrajší MMA turnaj roka prinesie plno hviezd aj vojnu šampiónov. Toto sú predikcie

Karlos Vémola je po krvavej prehre späť. Najkrajší MMA turnaj roka prinesie plno hviezd aj vojnu šampiónov. Toto sú predikcie
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bojová organizácia Oktagon MMA mieri na pražskú Štvanicu. Naposledy. Pripravili sme pre teba predikcie všetkých zápasov, ktoré cez víkend uvidíme.

Z MMA turnajov na pražskej Štvanici sa počas rokov stala už udalosť. Letná atmosféra a zápasy pod holým nebom z akcie vždy robili najkrajší turnaj roka a ani tento rok to nebude inak. Tentokrát nás nečaká jeden, ale rovno dva eventy. V predchádzajúcom článku sme sa pozreli na všetky zápasy z piatkového turnaja a teraz ti priblížime tie, ktoré uvidíme v sobotu.

Oktagon 45 ponúkne bitky mladých talentov i nestarnúcich veteránov, tešiť sa môžeš na domáce i zahraničné hviezdy a chýbať nebude ani titulová bitka medzi šampiónom pérovej váhy Matem Sanikidzem a šampiónom ľahkej váhy Losenom Keitom. Jedným z vrcholov večera bude súboj Karlosa Vémolu a v neposlednom rade aj očakávaný návrat Ivana Buchingera.

Základné informácie o turnaji Oktagon 45
Kedy: Sobota 29. júla
Kde: Praha, Štvanica, naživo na Oktagon.tv
Hlavné hviezdy turnaja: Karlos Vémola, Losene Keita, Ivan Buchinger a ďalší
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Ivan Klevets vs. Nikolaos Serbezis

Zápasovú kartu v rámci Free Prelims otvorí duel Ivana Klevetsa z Ukrajiny a Nikolaosa Serbezisa z Nemecka. Pre oboch borcov pôjde o premiéru na pôde Oktagonu a pre ukrajinského bojovníka navyše pôjde o debut medzi profesionálmi.


Medzi amatérov má však bezmála 90 výhier a je majstrom Európy v sambe. Klevets patrí k nádejným talentom na európskej scéne a nebezpečný je ako v postoji, tak aj na zemi.

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

Oproti tomu jeho súper Nikolaos Serbezis má za sebou podľa údajov na Sherdogu už 10 profesionálnych MMA zápasov, z toho sedem výhier a tri porážky. Jeho posledný evidovaný zápas sa však datuje do roku 2019.

Do klietky sa tak vráti po štyroch rokoch, čo je vo svete bojových športov ohromne dlhý čas. Skúsenosti z profi zápasov sú logicky na jeho strane, nedá sa však odhadnúť, v akej forme sa po toľkých rokoch dokáže vrátiť.

Nadviazať na predchádzajúcu sériu výhier bude pre dlhší čas neaktívneho Nemca nesmierne ťažké. Oproti tomu Klevets je skvele rozbehnutý a má všetky predpoklady na to, aby svoj prvý profesionálny zápas zvládol úspešne.

Tip na víťaza: Klevets

James Lewis vs. Vladislav Kanchev

Obaja sa v Oktagone predstavili prvýkrát v minulom roku, avšak s rozdielnymi výsledkami. Zatiaľ čo bulharský silák Vladislav Kanchev po troch kolách prehral s maďarským veteránom Mátom Kertészom, Angličan James Lewis oslavoval víťazstvo v prvom kole proti Selimu Topuzovi, šampiónovi nemeckej reality show Oktagon Challenge.

Dominantou Lewisa sú rýchle nástupy, keď dokáže hneď v úvode na súpera vyvinúť maximálny tlak. Práve vďaka tomu väčšinu svojich výhier oslávil hneď v prvom kole. Začínal s thajským boxom, ale počas rokov sa z neho stal aj nebezpečný grappler. Len raz vo svojej kariére bojoval všetky tri kolá, čo svedčí o tom, že jeho bitky majú spád a ostré tempo.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

To isté by sa však dalo povedať aj o jeho súperovi. Ten všetky zo svojich 12 výhier ukončil pred limitom, väčšinu z nich na KO alebo TKO. A aj keď sa vracia po porážke, ustál všetky kolá s bývalým vyzývateľom o titul Kertészem, čo je svojím spôsobom úspech sám osebe. Miernym favoritom by mal byť Bulhar, Lewisa však nie je radno podceňovať. Nech už to však dopadne akokoľvek, všetko napovedá tomu, že uvidíme ukončenie buď na jednej, alebo druhej strane.

Tip na víťaza: Kanchev

kanchev
Zdroj: OKTAGON MMA
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia