Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2023, 20:06
Čas čítania 0:31
Martin Adam Pavlík

Harry Styles chodí po lane v obrovskej výške, žongluje a je vystrelený z dela rovno do oblakov. Sleduj jeho nový videoklip

Harry Styles chodí po lane v obrovskej výške, žongluje a je vystrelený z dela rovno do oblakov. Sleduj jeho nový videoklip
Zdroj: Getty Images/Helene Marie Pambrun
HUDBA HARRY STYLES HUDBA
Uložiť Uložené

Nápadité video si hneď zamiluješ.

Populárny britský spevák a bývalý člen kapely One Direction potešil fanúšikov novým videoklipom k piesni Daylight z jeho doteraz posledného albumu Harry's House. Ten hudobní kritici označili na tohtoročných cenách Grammy za album roka.

Klip režírovala známa ukrajinská režisérka, dizajnérka, stylistka a fotografka Tanu Muino. So spevákom spolupracovala už na klipe k úspešnému singlu As It Was.

V minulosti tiež natočila klipy napríklad pre Katy Perry, Yungbluda, Cardi B, Post Malona, Sama Smitha aj Doju Cat. Okrem toho sa postarala o klip k duetu Eltona Johna a Britney Spears Hold Me Closer. 

Styles vo videoklipe k piesni Daylight vystriedal viacero outfitov a zahral si v ňom cirkusanta. Sprevádza diváka svetom jeho kolegov. Žongluje, užíva si jazdu na vysokom historickom bicykli, dáva sa vystreliť z dela či chodí po lane v obrovskej výške.


Domov
Zdieľať
Diskusia