Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
7. júla 2023, 10:46
Čas čítania 0:38
Ema Stanovská

Svadba s McDonald’s: Pobočka fastfoodu v Indonézii ponúka svadobné balíčky. Jedlo pre 100 hostí vyjde novomanželov veľmi lacno

GASTRO GASTROPRIEMYSEL MCDONALD’S
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Svadobný balíček obsahuje sto kuracích burgerov a sto kuracích McNuggets po štyri kusy.

Miluješ jedlo z „mekáča“ natoľko, že by si na ňom pokojne postavil svadobné menu? V Indonézii máš tú možnosť. Najznámejšia sieť s rýchlym občerstvením sa v tejto krajine najnovšie zamerala na svadby a novomanželom začala ponúkať špeciálne cateringové balíčky, píše CNBC.

„S naším svadobným balíčkom Mekdi bude vaša svadba nezabudnuteľná. Len za 3,5 milióna rupií vám doručíme sto kuracích burgerov a sto kuracích McNuggets po štyri kusy,“ píše indonézsky McDonald’s na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa McDonald's Indonesia (@mcdonaldsid)

Balíček je zatiaľ k dispozícii len v hlavnom meste Jakarte a v prepočte stojí niečo vyše 200 eur. Ak teda budúci manželia pozvú na svadbu sto hostí, každý by dostal burger a nugetky v cene asi dvoch eur. Objednať si môžeš aj stánok s jedlom.

V roku 2011 začal Hongkong ponúkať možnosť usporiadať svadobný obrad priamo v priestoroch prevádzky, čo vyvolalo veľký záujem. Za necelých 1 200 eur si mohol pár pozvať 50 hostí. Priobjednať si mohol aj darčekové tašky s plyšovými postavičkami alebo pyramídu z jablkových koláčov (namiesto torty).

Anketa:
Privítal/-a by si svadbu v McDonald´s?
Jasné, kuracie nugetky ako predjedlo.
Nie.
Jasné, kuracie nugetky ako predjedlo.
53 %
Nie.
47 %
Domov
Zdieľať
Diskusia