Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2013, 16:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Witcher 3, Dying Light, TitanFall, Thief a iné pecky ukázali trailery na VGX oceneniach

TECH HRY
Uložiť Uložené

Dnes nad ránom sme mali možnosť sledovať ocenenia VGX, na ktorých nám okrem iného boli odhalené celkom nové trailery pre tretieho Witchera, The Division, Thiefa či gameplay zábery pre Dying Light a Titanfall.

Dnes nad ránom sme mali možnosť sledovať ocenenia VGX (nástupca VGA), na ktorých nám okrem iného boli odhalené celkom nové trailery pre tretieho Witchera, Division, Thiefa či gameplay zábery pre Dying Light a Titanfall. Nebudeme sa zaoberať každým videom, no povieme si, že Division a Dying Light boli hlavnými ťahúňmi udalosti, ktorá bola omnoho slabšia, ako minulý rok. Nedočkali sme sa ani sľúbeného odhalenia Mass Effect 4, vlastne ničoho poriadneho. Pre fanúšikov Borderlands tu ale máme Tales from the Borderlands. Nové zábery ponúkli aj South Park: The Stick of Truth či Destiny od Bungie. 

Po dlhom čase nám Remedy konečne ukázalo aspoň pár sekúnd gameplayu z ich očakávanej (bohužiaľ) exkluzivity pre Xbox One, Quantum Break. Hra sľubuje dynamické prestrelky, veľké hrátky s časom, ktorý sa po experimente úplne zbláznil. Autori hru vytvárajú aj na základe skúseností z hier ako Alan Wake či Max Payne. Zatiaľ to vyzerá veľmi sľubne.
Najzaujímavejšie ocenenia prebrali Last of Us, ktorý si odniesol najlepších dabérov, Naughty Dog vyhralo cenu štúdia roku a hra si odniesla aj cenu tej najlepšej pre PS3. Najlepšiu akčnú adventúru vyhral Assassin’s Creed IV: The Black Flag a hrou roku sa stalo Grand Theft Auto V. Teraz už sľúbené trailery a gameplay videá.

Domov
Zdieľať
Diskusia